Quick idea: The perfect nude via HM

duminică, februarie 12, 2017

Numele meu este Anca si am un pitic pe creier: imi place sa-mi asortez oja cu imbracamintea.

Stiu, stiu, nu mai traim in anii '80 cand se asorta totul de la budigai la pantofi si curea, dar in mintea mea bolnava daca te imbraci in roz si ai unghiile albastre nu ai viata pusa la punct...or something like that. Cert este ca nuantele neutre sunt cele mai bune prietene ale mele intrucat nu-mi restrang optiunile vestimentare.

Acestea fiind spuse, astazi am sa va arat o oja neutra absolut perfecta - atat ca si consistenta cat si ca nuanta - via HM.

De cand si-au deschis magazin online, cei de la HM au inceput sa comercialieze si produse cosmetice. Am fost placut impresionata de calitatea rujurilor si a produselor pentru obraji, insa ojele sunt cele care au pus punctul pe i...si am nevoie de mai multe culori acum.


Nu am avut niciodata oje care sa se intinda atat de uniform si sa reziste cu stoicism pe unghii si 4-5 zile. Si acest lucru s-a aplicat la toate cele 4 nuante pe care eu le-am achizitionat pana in acest moment.

Astazi am ales sa va fac cunostinta cu o nuanta neutra cu tenta gri, pe numele sau Taupe Notch. Mai mult ca sigur nu va va aduce impedimente atunci cand va veni vorba de asortat.

Pretul (20 lei) este unul prietenos, zic eu, avand in vedere calitatea, care este mult mai buna ca a altor oje cu pretentii. In 2015 am fost insotita la mare de OPI, care m-a parasit dupa 2 zile (s-a ciobit cam la toate degetele), in 2016 HM a fost partenerul meu de vacanta, iar dupa 4 zile culoarea era matuita, dar nu sarise nici macar un coltisor.

Bila neagra: nu sunt disponibile decat online, motiv pentru care trebuie sa profitati de ofertele cu transport gratuit sau sa va mai luati inca ceva pentru a justifica pretul transportului.

Sunt o sumedenie de nuante in colectia HM, nuante ce au fost deja swatch-uite de o multitudine de bloggeri, deci mai mult ca sigur veti gasi ceva si pe placul vostru. O sa incerc sa va mai corup si eu cu cate 2-3 nuante, dar in postarile urmatoare.

Da, ati auzit bine, postarile urmatoare. :)

In ultima perioada am avut un rollercoaster de sentimente in ceea ce priveste coltisorul meu de beauty, ajungand pana in punctul in care mi-am anuntat toti apropiatii ca urmeaza sa ma retrag din blogosfera. Am scris si o postare in acest sens, insa a ramas la stadiul de draft datorita colegului de apartament. Sfatul lui se pare ca a fost unul de prisos, caci pasiunea mea pentru cosmetice este mai puternica ca oricand. Si desi nu o sa am timp sa public postari de mai mult de 2 ori/saptamana, I want to be here! Sper sa ma primiti inapoi. 



0 comments