Review: Bioderma Photoderm MAX Brume SPF 50+

luni, august 01, 2016

Sunt o persoana comoda. Foarte comoda. Nu cred ca mai este un secret pentru nimeni acest lucru, mai ales ca nu m-am sfiit niciodata sa o recunosc. 

Asadar, un spray de plaja care nu necesita intindere? Yes please!

Descriere:Fotoprotectie foarte inalta cu aplicare fara intindere
Combinatia exclusiva a filtrelor dermatologice UVA/UVB  si a brevetului Cellular Bioprotection asigura protectie optima impotriva efectelor nocive ale soarelui, precum si protectie biologica interna. Brevetul Cellular Bioprotection activeaza apararea naturala a pielii, protejeaza celulele si combate imbatranirea cutanata prematura. 

Utilizare:
Aplicati la fiecare 2 ore
Aplicati uniform si generos de la 20 de cm, inaintea expunerii la soare.
Pentru protejarea fetei, se aplica produsul in palme si spoi se transfera pe piele.
In urma cu cateva zile i-am facut pe plac izbitului din dotare si-am poposit pe marginea unei piscine din afara orasului. Paranoia cum sunt in ceea ce priveste pielea crocanta si "beneficiile" ei, am luat tot arsenalul de produse cu SPF de acasa, Photoderm MAX Brume SPF 50+ de la Bioderma numarandu-se printre ele. 

A fost cu putinta sa folosesc altceva? Nup! Inca de la primul puf m-a convins atat pe mine cat si pe cei din jur care ma intrebau uluiti "Asta este tot?". La scurta vreme chiar si cei mai mari iubitori de bronz din grupul nostru de prieteni imi furau din geanta spray-ul. S-au plans ei putin ca la sfarsitul zilei nu aratau ca un Crispy Strip, dar o sa-mi multumeasca la un moment dat.

Pe langa faptul ca asigura o aplicare rapida si uniforma, nu lasa urme albe, pelicule uleioase/lipicioase si are si un usor efect revigorant. Va spun cu sinceritate ca daca ar fi data pe o mana cu acest spray si pe cealalta cu unul cu apa termala, nu as putea face diferenta.

Dar cum orice produs are cel putin o biluta neagra, nici Photoderm MAX Brume SPF 50+ de la Bioderma nu face exceptie, din pacate. Se consuma mult mai rapid decat o lotiune, iar pretul nu este unul tocmai potrivit pentru orice buzunar. Luand in considerare ca vorbim, totusi, de un produs de calitate, cu protectie maxima impotriva soarelui si care este foarte usor de aplicat, eu una zic ca merita banutii in plus.


Unde poate fi gasit: in farmaciile partenere
Pret: 60-86 lei, in functie de locatie

O fotografie postată de Anca Buruiana (@ancabur) pe


Voi ce produse cu SPF preferati? I-ati da o sansa lui Photoderm Max Brume?

0 comments