Quick idea: Lightening drops - da au ba?

luni, iulie 11, 2016

De cand au aparut picaturile pentru deschiderea/inchiderea nuantei fondului de ten am stat in dubii - am nevoie de ele sau nu?


Pentru multa vreme raspunsul a fost nu. Pretul lor este unul destul de piperat (83 lei) si am considerat ca pot sa-mi iau un fond de ten mai deschis pe care sa il combin cu cele mai inchise. A fost cu putinta sa dau de un asemenea smac? Hell no! Ce am facut? M-am postat in primul The body shop si am achizitionat Lightening Drops

Mai jos am pus la punct o listuta cu argumente pro si contra in ceea ce priveste aceste picaturi, ca sa va faceti o idee clara despre ele. Dar, mai intai, o scurta descriere a variantei pentru deschiderea nuantei fondului de ten.

Nu te-ai casatori cu Mr."Almost Right", asa ca de ce ai face un compromis cu fondul tau de ten? Noile picaturi Shade Adjusting Drops transforma o nuanta aproape perfecta intr-una perfecta.
Daca ai un ten deschis spre mediu, nuanta fondului de ten poate fi prea inchisa sau portocalie. Concentratia de pigmenti albi si roz din Lightening Drops ajuta la neutralizarea tentei de galben in timp ce deschide nuanta. Adauga doar o picatura.
• Se foloseste cu nuantele deschise spre mediu de fond de ten 
• Tranforma o nuanta "aproape perfecta" intr-una perfecta
• O picatura = 1/2 nuanta mai deschisa
• Se poate folosi cu majoritatea fondurilor de ten lichide

S-au tinut de promisiune cei de la TBS? Yup! Fondul de ten este evident mult mai deschis la culoare si are subton neutru.


Iata si argumentele pro/contra pentru acest produs, asa cum am promis. 

Merita sa cumparati aceste picaturi? Raspunsul depinde foarte mult de necesitatile voastre. Daca aveti in colectie o gramada de fonduri de ten prea portocalii si inchise ca si nuanta, atunci Lightening Drops de la TBS ar fi perfecte pentru voi. In cazul in care aveti un produs problematic cu subton roz, va sugerez sa va indreptati atentia catre alte picaturi.

In acest moment mai avem la dispozitie Pro Mixers de la NYX, care se gasesc pe asos la un pret mult foarte bun (7.5 lire). Eu personal nu am reusit sa pun mana pe ele, dar daca le-ati incercat sunt foarte curioasa ce parere aveti in privinta lor.

In cazul in care v-ar interesa o comparatie intre picaturile de la TBS si cele NYX, se poate aranja, just let me know.

0 comments