Trancaneli: Life in an insta #5

marți, aprilie 05, 2016Nici nu mai știu cât timp a trecut de când am scris ultima postare Life in an insta. As putea sa ma uit in arhiva blogului, dar nu o voi face...nu vreau să văd cât de mult am lipsit. 

Adevărul este că mi-a trecut prin minte să renunț la blog, să pun lacătul și să mă concentrez mai mult asupra lucrurilor care s-au petrecut în ultima vreme în viața mea. De ce nu am făcut acest lucru? Bună întrebare! Cred că mi-e frică...mi-e frică să-i dau drumul unui lucru care a fost acolo pentru mine timp de 6 ani de zile.


Nu mai are rost să spun câte gânduri am avut căci au fost capturate perfect în puținele poze de pe Insta. Am trecut printr-o perioadă de impas, perioadă când am fost plină de temeri și depresivă. Încet-încet am redevenit persoana veselă pe care toți o cunosc, numai ca să fiu prinsă in ghearele stresului. 

Am fost dintodeauna o perfecționistă, o iubitoare de ordine și disciplină, mereu cu temele făcute și un plan bine pus la punct. Ceva s-a schimbat, căci am doar o idee vagă despre ce o să fac, încotro o să o apuc.


Sunt foarte curioasă dacă ați trecut și voi printr-o perioadă similară la bariera dintre adolescență și maturitate și ce ați făcut. 

0 comments