Review: Șamponul Nivea Repair & Targeted Care

luni, aprilie 18, 2016

De când Clear Volume Maxx a parăsit scena în urma cu câțiva ani am căutat necontenit samponul. Nu cred că a existat vreo lună în care sa nu fi cumpărat o sticlă nouă, sticlă pe care sa o adaug ulterior la colecția de produse pe jumătate terminate.

După ce am încercat cam orice se putea încerca în materie de șampoane anti-mătreață și am fost complet dezamăgită de fiecare dată, am luat decizia de a mă baza pe uleiul de cocos ca și tratament plus un produs blând, care să-mi facă coama bouncy și care să nu interfereze cu scalpul meu într-un mod negativ. Nu credeam că-mi va fi atât de greu să găsesc un candidat, dar iată ca au dat roade căutările mele.

Cine este candidatul, vă întrebați? Șamponul Nivea Repair & Targeted Care
Șamponul NIVEA Repair & Targeted Care este îmbogățit cu sistemul de reparare a firului de păr Kera Detect® și Nutri-Essences – cu ulei prețios de Macadamia și Eucerit. Identifică în mod eficient părul degradat și  îl repară exact unde are nevoie. Fortifică firul de păr, reparându-l din interior și reface stratul superior, pentru un păr frumos și sănătos.

CUM ACŢIONEAZĂ

Îngrijește și identifică zonele degradate și repară firul de păr exact unde are nevoie
• Fortifică și repară părul din interior
• Protejează părul împotriva degradării și previne ruperea acestuia
 
Gama Repair & Targeted Care de la Nivea este adresată părului degradat și cu vârfuri despicate. Adică fix ce „trag” eu după mine zilnic. 

După o lună de folosire a șamponului am observat că numărul persoanelor care se joacă inconștient cu părul meu a crescut. Și înteleg de ce: este strălucitor, voluminos și are „structură”. Nu cred că ar zice nimeni că folosesc placa la cel puțin 2 zile și că tot ce fac în materie de îngrijire a părului este să ma spăl pe cap și să aplic puțin ulei după aceea.

Mi-a placut faptul că deși este un șampon hidratant nu mi-a încarcat părul și am putut să mă spăl în continuare de 2 ori pe săptămănă. 

Consistența lui este destul de apoasă, deci este destul de ușor să te lași dus de val și să irosești produs, dar la 15 lei nu este cine știe ce paguba.

Mirosul este fresh, revigorant și se păstrează puțin în păr însă nu într-o manieră deranjantă. 

Singura lui bilă neagră în ceea ce mă privește este faptul că îmi cauzează mătreața daca mă spăl de 2 ori cu el și nu fac o mască de cocos între folosiri. Bineînteles că dacă nu aveți un scalp sensibil nu veți avea astfel de probleme, dar este bine de știut pentru cei ce se află în situația mea.

Pe scurt, nu-mi vine să cred că am dat peste un șampon atât de bun la un preț atât de mic. Mi-a fost și frică sa vorbesc de el pe blog, în ideea să nu-i urmeze lui Clear Volume Maxx. Dar trebuia sa împartășesc cu voi vestea, deoarece nu cred că mai există un produs asemănător pe rafturile din supermarket - efectele lui sunt demne de șampoanele high-end.
Preț: aprox 15 lei
Unde poate fi gasit: Unde nu poate fi găsit?


And that`s a wrap! Vă mulțumesc pentru toooooate comentariile lăsate la ultimile 2 postări, chiar m-au motivat sa îmi (re)găsesc inspirația și să-mi fac timp și de-o postare micuța pe blog.0 comments