Quick idea: Preferatele lunii Martie

luni, aprilie 11, 2016
Șiii a venit primăvara...at last!
  
Toată luna Martie am încercat să-mi fac curaj să port altceva decât cizme. Când în sfârșit au ieșit câteva raze de soare amărâte, m-am încălțat rapid cu adidași și-am pornit în plimbare. Nici nu am ajuns bine la colț c-am făcut stânga împrejur și m-am întors cu coada între picioare după niște încălțări mai călduroase. Am văzut câteva suflete ceva mai curajoase în balerini, însă nu păreau prea ok din punct de vedere termic. Acum sunt uimita cand vad persoane cu UGG-uri in picioare...

Nu am foarte mult de raportat la capitolul descoperiri cosmetice deoarece am fost mai mult pe drumuri cu facultatea și job-ul, dar mai bine puțin și bun decât mult și prost, nu?


1. Uleiul pentru par Kardashian Beauty Black Seed Dry oil* - După ce am dat gata încă o sticluță de Morrocan Oil, am zis că este timpul să incerc ceva nou. Mi-am amintit că am un sample din acest ulei Kardashian Beauty pus deoparte, așa că l-am pus la muncă șiii...m-am îndragostit! Îmi place că este mult mai light decat Morrocan Oil, în sensul că nu încarcă părul oricăt de mult produs ai pune și părul îl absoarbe mai ceva ca un burete.

2. Gelul de dus Dove Exfoliating - Este o iubire ceva mai veche de-a mea, însă luasem o pauza de la relația noastră din cauza faptului că am avut un munte de geluri de duș pe care m-am tot chinuit să le termin.

3. Crema Ivatherm Toleriskin* - Știu că am mentionat-o de curănd la preferate, însă spre sfârșitul lunii Martie am fost pusă în situația de a-mi cumpăra o nouă cremă pentru fata...și-am recumpărat-o pe Toleriskin. Tenul meu arată absolut fenomenal, rareori am avut părti descuamate iar rozaceea nu mai are curajul de altă dată.

4. Oja L`Oreal Boudoir Rose -  Un roz prafuit, neutru, de care am abuzat toata luna Martie și care a atras atenția a cel puțin 5 fete. E un must have pentru orice sezon.

*produs primit in cadul December Beauty Bloggers Meeting  Lucifer mai mult că sigur nu este un serial pe gustul multora din cauza subiectului abordat, însă trebuie să știți că îți ridica câteva semne de întrebare oricât de credincios ai fi. Greg Ellis este de-a dreptul fabulos în rolul principal și jocul lui actoricesc m-a făcut să exclam de mai multe ori "Wow, chiar așa mi l-aș fi imaginat dacă era om!". În rest cazuri (puțin repetitive) de rezolvat pentru detectiva preferata a lui Lucifer și o poveste care merită un buget ceva mai mare, buget care mai mult că sigur că-l va primi în sezonul 2. Când am aflat vestea că se va reîntoarce la anul, efectiv am sărit de pe scaun!

The Chainsmokers - Roses a fost melodia de care vecinii s-au săturat în luna Martie. Ori de câte ori aveam câteva minute libere, o puneam - nu contează că eram la muncă, pe stradă sau acasă.

V-am arătat această sticlă și pe Instagram, însă trebuie să o menționez și în preferatele lunii datorită faptului că m-a făcut să beau mult mai multă apa decât în mod obsnuit. Nu știu cum a reușit, însă plănuiesc să mai adaug una la colecție cât de curând.

De când am făcut cunoștință în cu rondelele din grâu expandat și cu glazură de ciocolată de la Sanovita cred că au crescut vânzările cu cel puțin 50%. Nu sunt la fel de sănătoase că cele simple, dar trebuie să ai limbă stricată că să mănânci cartoanele acelea. YOLO!
  

Tragem linie și o luăm de la capăt cu luna Aprilie. Se anunța a fi vreme frumoasă, așa că o să mă pun mai serios pe sport și mâncat corect. Cine știe, poate Motivation Wednesday se va întoarce. 

0 comments