Review: Physician's Formula Eye Boosting 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum

marți, martie 15, 2016

Unele fete speră să găsească un prinț, altele un peștișor de aur...eu speram să găsesc cel mai bun eyeliner. Da, ați auzit bine, nu sper, speram.

După ce a făcut înconjurul blogosferei, Physician's Formula Eye Boosting 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum a ajuns și la mine-n bătătura. L-am folosit aproape in fiecare zi în ultima lună si am multe lucruri să va spun despre el.


Eye Booster 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum
  • High-tech formula enhances the appearance of lashes while providing the instant definition of a liquid eyeliner, in one easy step!
  • Lash Boosting complex applied at the base of lashes is most effective in improving lash appearance.
Lash Boosting Results!
  • After 2 weeks, over 72% of women saw more luscious, glamorous & defined lashes
  • After 4 weeks, over 90% of women saw more luscious, glamorous & defined lashes
Ultra-Precise Brush-Tip Applicator
  • Innovative and easy to use eyelining tool delivers effortless definition.
High-Performance, 24-Hour Wear
  • High-tech formula is long-wearing, water-resistant and smudge-resistant.


Am decis să iau nuanța deep brown datorită faptului că nu sunt în stare să fac codițe discrete, iar cu un eyeliner negru obțin un look prea dramatic pentru muncă și facultate. Diferența de culoare este însă destul de subtilă, al meu izbit observând abia dupa 2 saptămani că e ceva schimbat la ochii mei.

„Nasul” eyeliner-ului este lung, subțire și precis. Chiar daca sunt destul de dibace în ceea ce privește codițele, am zile în care mai dau greș. Cred ca pot număra pe degetele de la o mână dățile în care mi s-a întamplat acest lucru cu eyelinerul Physician's formula. 

Nu este waterproof, însă nu se transferă pe pleoapa superioară și este de cele mai multe ori intact dupa 9 ore. 

Dar cum stă la capitolul gene mai lungi, având în vedere că se lauda cu acest lucru? Ei bine, call me crazy, dar chiar functionează! Nu știu exact care este ingredientul care determină această creștere, însă dupa o luna de utilizare aproape zilnică am văzut rezultate considerabile.


Ca orice produs are, însă, și o bilă neagră. Nu este „consistent”. Pe alocuri tinde să dea mici rateuri și sa nu fie perfect opac, însă daca revin cu un al 2-lea strat problema se remediază. Oricum cu ochiul liber nu se atât de observabil ca în poza de mai sus. 

Physician's Formula Eye Boosting 2-in-1 Lash Boosting Eyeliner + Serum a devenit preferatul meu în timp record și mai mult ca sigur va fi greu de detronat. Există produse precum Maybelline Master Precise care se apropie ca și efect, dar acela nu lungește genele. Și cine nu vrea gene mai lungi în doar o lună?


Preț: aprox 43 lei/0.5 ml
Unde poate fi găsit: aici

Ei, ce spuneți de mititelul ăsta venit de peste măr și țări? Așa-i că nu v-ați f aștepat sa aibă un efect asupra genelor? You and me both!

0 comments