Quick idea: Preferatele lunii Februarie 2016

sâmbătă, martie 12, 2016


Deși nu am nici cea mai vagă idee unde s-au dus primele 2 luni din an, mă bucur enorm că a venit primavara! Si nu, nici nu vreau să aud de posibilitatea de a ninge, numai când mă gândesc că trebuie să port din nou cinșpe moșmoande îmi vine să plec în Tenerife.

Luna Februarie, după cum probabil veti observa, a fost plină de produse descoperite recent. Doar unul și-a mai aratat fața pe aici în trecut, însă și aceea era puțin diferită.

1. Fondul de ten L'Oreal True Match - după aproximativ 4 luni de la lansarea lui în România, iată ca am reușit în sfârșit sa pun și eu gheruța pe dânsul. V-am povestit deja despre formula veche într-un review, și mi-am pus în cap sa nu-l cumpăr pe cel nou până nu-l dau gata pe cel deja prezent în colecție. Momentul adevărului a venit șiii...îmi place la nebunie! O sa fac o postare ceva mai detaliată despre diferențele dintre cele 2 formule, însă cea noua are câteva bile albe în plus, let me tell you that.

2. Duo-ul Bourjois Delice de Poudre - știu ca sunt cam ultima bloggeriță care încearcă acest produs și ca să fiu sinceră - chiar îmi pare rău! Atât bronzer-ul cât și iluminatorul sunt perfecte pentru pielea mea albă ca branza și pot fi folosite atât pentru un look natural cât și pentru unul ceva mai dramatic.

3. Crema Bioderma Hydrabio Perfecteur SPF 30 - sau cum un produs aparent ”meh” e de-a dreptul ”wow”. L-am aplicat pentru prima oară într-o zi în care mergeam la cumpărături și voiam să imi las pielea să respire, dar tenul meu era puțin cam trist. Când m-am uitat in oglinda, nu m-a venit să cred cât de odihnita arătam. Am optat sa fiu Toma Necredinciosul și nu i-am dat credit imediat, dar la următoarele aplcări m-am convins ca este to keep!

4. Antipespirantul Adidas Climacool - ce te faci când Dove-ul original te lasă la greu? Cauți un înlocuitor! Și am avut o baftă imensă cu nea Adidas, căci ține toată ziua și are un parfum super plăcut, neutru, care se aseamănă cu cel al unui detergent.

5. Șamponul Nivea Repair&Targeted Care - și în privința lui am fost Toma Necredinciosul. Trebuie să mă întelegeți - am încercat cam tot ce se poate încerca în acest domeniu și am fost dezamăgită inclusiv de șampoanele pe care dădusem o poală de bani - cum să fie atât de bun ceva de la Nivea? Habar nu am, dar le ia fața multora. Lasa părul moale, strălucitor, nu-mi cauzează matreața suplimentară și nici nu imi scurtează perioada dintre spălări (grija mea numărul 1, avănd în vedere ca e un șampon hidratant).


Vikings s-a intooors! Urăsc faptul că-s atât de prinsă de el încât an de an mă chinuie așteptarea unui nou sezon, însă când apare se lasă cu popcorn și liniște în "sală". Am fost puțin dezamăgită de faptul că în noul sezon s-au concentrat mai mult pe englezoi decât pe Vikingi, dar îmi place direcția în care se îndreaptă serialul și abia aștept să văd ce urmează.

Nu mă așteptăm să-mi placă Deadpool. M-am dus fără nici un fel de așteptare la cinema - doar pe recomandările prietenilor - nu auzisem de personaj și Ryan Reynolds mă lasa rece. Firul narativ în sine este destul de simplut, dar sunt o tonă de momente amuzante la care a râs în hohote toată sală.

Am ascultat pe repeat Nightingale al lui Demi Lovato și m-am întrebat cum de nu am găsit-o din 2014 și până acum.

Patricia Bright s-a întors și ea cu forțe proaspete și multe, multe vlog-uri. Mi-era dor de personalitatea ei efervescentă și accentul britanic puțin stricat, plus conversațiile cu soțul ei Mike.

Dacă vreți consumați un dulce sănătos, va recomand cu căldură Gaufrele cu miere de la Longevita. Sunt atât de bune încât m-am abținut cu greu să-i las una izbitului. Partea proastă este că se găsesc destul de greu...

Cea mai bune achiziție pe luna această este această pereche de pantaloni de la H&M. Cred că n-au fost în total 3 zile în toată luna în care să nu-i fi purtat. Materialul este atât de moale, încât efectiv simți că mergi în poponețul gol pe stradă. Eu port măsură 38 în general, însă mi-am luat 36 și mi se potrivește perfect, fiind elastici.


Șiii cam asta a fost pe luna Martie. Dacă pană marți nu revin cu o postare nouă...trageți-mă de mănecă! Astenia de primăvară m-a prins în mrejele ei și sunt o leneșă și jumătate. Voi aveți astfel de simptome? Sunt curioasă dacă pot fi combătute. 

0 comments