Review: Benefit They're real

marți, februarie 23, 2016

A venit primavaraaa! Sper...cred...

Inca nu am scos de la naftalina rochitele si jachetele subtirele de frica sa nu ma trezesc imbracata ca o bombonica printre munti de zapada. Mor de cald zi de zi si imi promit ca a doua zi o sa mai las din straturi acasa, insa scepticismul e puternic. 

Anyway, haideti sa trecem la subiectul de astazi - rimelul Benefit They're real!they're real! lengthens, curls, volumizes, lifts and separates. Our jet black, long-wearing formula won’t smudge or dry out. A specially designed brush reveals lashes you never knew you had!
  • 94% saw dramatic length & volume*
  • 94% saw visible lift*
  • 100% saw long-wearing results*
*Results observed in a consumer panel survey


Avand in vedere cat de mult mi-a placut Roller Lash (my HG mascara) cred ca va imaginati care a fost prima mea intrebare in ceea ce il priveste pe They're real: cum se compara efectele?

Voi fi sincera de la bun inceput si voi admite ca They're real este super din multe puncte de vedere insa Roller Lash ramane preferatul meu. De ce? Pentru ca acela imi curbeaza genele si efectul se mentine pe durata intregii zile. Acest lucru este cauzat cel mai probabil de diferentele dintre periute intrucat formula pare sa fie aproape identica.

Daca aveti genele curbate in mod natural si cautati un rimel care sa ofere volum si alungire, They're real este pentru voi! Rezistenta lui pe parcursul zilei este de admirat, ca sa nu mai zic de faptul ca nu m-am trezit cu manjituri sub ochi dupa o sesiune zdravana de plans. 
Ambalajul lui They're Real este ceva mai sleek si nu se murdareste la fel de tare ca cel al lui Roller Lash (despre care va spuneam ca mi se pare kitchos), asa ca merita o bila alba.

In incheiere as vrea sa mentionez faptul ca daca folosesc clestisorul They're Real imi mentinte genele curbate pe intreaga zi. Dar este acel extra-step pe care as prefera sa-l sar dimineata, cand sunt chiauna de somn si trebuie sa plec la munca.


Pret: 117 lei/8.5g  sau 47 lei/4g
Unde poate fi gasit: Sephora


Aaaaand...that's all folks! Voi ati incercat rimelurile de la Benefit? Care va place cel mai mult? 0 comments