Beauty News: Am fost provocata!

miercuri, februarie 10, 2016

In urma cu cateva zile am gasit in holul casutei mele o cutie mare-mare. Nu-mi comandasem nimic asa ca eram extrem de curioasa sa aflu ce contine, fapt pentru care mi-am aruncat geanta cat-colo si am desfacut scotch-ul cu cheia...

In interior am gasit o alta cutiuta, de aceasta data ceva mai stilizata, legata cu o panglica de culoare verde. O desfac si pe aceasta - cu grija - si intind mana dupa scrisorica ce insotea bunatatile care-mi faceau cu ochiul.

Benefica imi lansa in mod oficial o provocare - 

Povesteste-ne in cateva cuvinte cum te ingrijeau parintii tai in copilarie cand durerile de gat nu te lasau sa te joci in voie….

Sursa

Din fericire pentru mine si a mei parnti nu am avut probleme notabile de genul acesta in copilarie, insa in adolescenta m-a cam parasit norocul.

In jurul varstei de 17 ani am avut prima mea angina pultacee. Ce este aceea, va intrebati? Pe scurt amgidalele se umplu cu puroi si iti este aproape imposibil sa bei/mananci/dormi. Am stat mai mult de o saptamana pe antibiotice pana mi-a trecut, insa la final eram cu 5 kg mai slaba si extrem de obosita.

Dar asa cum am spus, aceea a fost prima angina pultacee. Am mai trecut prin inca 2 sesiuni, fiecare mai grava decat cea precedenta din cauza faptului ca organismul meu se obisnuise cu antibioticul. 

Am luat decizia sa incerc sa previn, nu sa tratez, asa ca am inceput sa beau ceva mai multe ceaiuri si sa consum propolis, in special in perioada rece.

De mai mult de 4 ani nu am mai avut probleme cu amgidalele, care inca sunt la locul lor si nu am de gand sa le evacuez prea curand.Propoforte 850 mg Benefica se bazeaza pe un brevet de purificare a propolisului (sunt eliminate ceara, polenul, s.a.), minimizandu-se astfel riscul alergiilor cauzate n special de polen.
Are cea mai mare concentrație de propolis purificat din gama Propoforte - 850 mg propolis in fiecare comprimat, obtinut din mai mult de 2000 mg de propolis brut.
Este îmbogățit cu vitamina C naturală provenită doar din surse naturale, stimulează imunitatea în mod natural și ușurează durerile de gât (datorită Agrimoniei).

Gama include inca 2 sortimente - Propoforte Family cat si Propoforte Junior. Niciunul nu contine zahar adaugat, alcool, conservanti, coloranti sau arome sintetice.

Le-am supus pe toate la testul suprem - inghetataaa! - si toate au facut fata cu brio. Propoforte 850 mg este cu siguranta cel mai potent, insa Propoforte Junior este preferatul meu datorita gustului de zmeura.

Voi ce amintiri avet legate de durerile in gat? Cum va oblojeau bunicii, parintii?

0 comments