Quick idea: Manichiura mea de sarbatori

miercuri, decembrie 09, 2015

Kimono Empire de la L'Oreal a fost oja care a dat startul unei noi obsesii pentru mine: unghiile inchise la culoare.

Intodeauna am avut impresia ca pielea alba ca branza nu se pupa cu nuantele de violet, albastru cerneala sau burgundy. Cat de tare am putut sa ma insel! De cand cu Kimono Empire (care a ajuns si in preferatele lunii), am cumparat cel putin 3 oje inchise la culoare, oje pe care nu le-am abandonat aproape de loc de cand au ajuns in colectie.

Asadar si prin urmare astazi vorbim de o oja speciala. :)

Kimono Empire a fost prima mea oja de la L'Oreal si trebuie sa spun ca-s incantata de consistenta si durabilitate. Aceasta se aplica usor, fara dare si este opaca din 2 straturi subtirele. Incepe sa se uzeze la varfuri dupa 2-3 zile de purtare (puteti observa asta la unghia degetului mare), dar nu mi s-a cojit nici in a 5-a zi, cand am dat-o jos. 

In lumina naturala are un sclipici fin, multicolor, care pune culoarea si mai tare in evidenta. Din nefericire in casa oja pare destul de "plata" din punct de vedere al nuantei, dar compenseaza cu un luciu frumos.


Si totusi sarbatorile nu sunt sarbatori fara sclipici. Un sclipici ceva mai...BAM! Asadar si prin urmare am apelat la oja OPI Spark de Triomphe* care face parte din colectia Serena Glam Slam. Eu am incercat sa obtin un fel de ombre, insa am fost luata prin surprindere de opacitatea ojei...Daca va vine sa credeti, in imagini am aplicat doar 1 strat! In 2 straturi mai mult ca sigur e opaca.

Ca idee, colectia Serena Glam Slam contine si un topcoat alb cu efect de shatter - pe care nu stiu cum sa-l intrebuintez. Simt ca nu prea se mai poarta manichiurile de genul, dar daca aveti o idee faina va rog sa mi-o comunicati!A venit randul vostru sa-mi spuneti ce manichiura veti purta de sarbatori. Exista mereu un loc in inima mea wishlist-ul meu pentru inca o oja, doua...trei...patru...

*produs primit la December Beauty Bloggers Meeting 4. 

14 comments