Quick idea: Ce vreau eu de Craciun?

joi, decembrie 17, 2015

 

Dragi prieteni/membrii ai familionului, in cazul in care nu stiati ce sa-mi luati de Craciun, nu va faceti griji! I got your back!

1. Paleta In the Balm of Your Hand

Sursa
Frumusetea asta mica poate fi gasita in Marionnaud la pretul de...fiti pe faza...99 lei! Toate hit-urile The Balm intr-o singura paleta, la un pret extrem de prietenos - what more can you want? 

Am incercat sa pun gheara pe ea inca de luna trecuta, dar din nefericire nu a fost pe stoc in Marionnaud-ul din AFI Palace. In prezent nu mai stau asa bine cu banii, insa gandul meu tot la ea este. I need it in my life!

2. Aparat de calcat vertical cu abur PhilipsSa ne intelegem, calcatul nu este pasiunea mea - nu ma relaxeaza si nici nu am vreo problema cu hainele botite. Din nefericire gura lumii vorbeste, iar eu am inceput sa port din ce in ce mai multe camasi si haine ce necesita putin mai multa atentie pre-purtare. Un astfel de calcator, care a fost deja probat de Camelia si prietenul ei, m-ar ajuta extrem de mult dimineata, cand sunt pe fuga, si descopar ca un tricou are cateva dungi suplimentare.


3. O geanta bej 


Haine negre, incaltaminte neagra, platon negru si geanta neagra. Cam asta este "meniul" meu de iarna in acest moment, meniu care sper sa se schimbe incet-incet. Eu am zis ca o geanta bej ar aduce ceva mai multa lumina in outfit-urile mele, dar sa vedem daca o voi scoate la plimbare la fel de des ca pe cea neagra.

4. O "paturica"

Sursa

Stiti esarfele acelea imense, groase, care pot fi confundate lejer cu o paturica? I need one! Bine, am deja una gri, insa mi-as mai dori una, de data asta in nuante ceva mai vesele. Doar incerc sa-mi "luminez" outfit-urile, nu?

5. Un ibric 

Sursa
Imi doresc un ibric din acesta pentru ceai care sa "susure" de ani buni. Am pus gheara pe vreo 2 pana acum, insa calitatea a fost indoielnica si m-au parasit dupa o perioada destul de scurta de timp. Vreau unu trainic, pe care sa i-l dau mai departe copilului meu! 

Bonus - Un onsie!

Sursa
M-au innebunit tipele de pe YouTube cu onsie-urile. Vreau si eu unul, indiferent de model, culoare, material bla bla bla. Am avut tentativa de a cumpara unul la reducere din H&M, insa era o masura pentru copii cu o inaltime de maximum 1.40m. Eu am 1.70m, asa ca nu a fost chip sa intru in el si am fost nevoita sa abandonez misiunea.

"Doar" atat imi doresc de Craciun. Dar nu-i problema daca unele dintre cadouri raman cu restanta, am auzit ca pe 13 Ianuarie este un prilej nou de dat cadouri.

Voi ce va doriti de Craciun? Aveti sugestii unde pot fi gasite cadouile de mai sus? Sa-i ajutam si mai mult pe cei dornici de a face pe Mos Craciun in acest an.

1 comments