Quick idea: Ce vrea el de Craciun?

miercuri, decembrie 16, 2015


Anul acesta l-am intrebat pe al meu coleg de apartament ce isi doreste de Craciun. Direct, fara nici un fel de ocolis! Astfel am impuscat 2 iepuri dintr-o lovitura: Mosu' o sa aduca un cadou inspirat, iar eu am material pentru blog (aka sugestii pentru voi). 

1. Bilete la noul film Star Wars

Cred ca numar pe degetele de la o mana barbatii care nu vor sa vada noul film Star Wars. Hell, pana si eu sunt entuziasmata si planuiesc sa ma postez cat mai curand in cinema!

2. O camasa

Stiu, suna banal, dar barbatii nu prea o au cu shopping-uiala. Poate mai scapa un tricou sau niste sosete in carucior cand sunt in Carrefour, insa rareori isi petreac timpul cautand ceva mai "pretios", precum o camasa. 

3. Lego sau un joc de societate

Barbatii se transforma automat in niste copii atunci cand vad un set Lego sub brad. Nu stiu exact ce contine el (poate praf de zane capcauni?) dar ii baga intr-o transa cum rar am mai vazut. Si nici jocurile de societate nu-s de ignorat. Noi ne-am facut recirpoc cadou Activity si Catan (+extensii) si ne bucuram de ele ori de cate ori bine cineva in vizita. E un fel de win-win.

4. Gantere

Cel mai subtil mod de a-i spune iubitului ca vreti sa mergeti in concediu  cu Tom Hardy la vara este acela de a-i oferi gantere. Sau manere de flotari, caci al meu are probleme cu incheieturile si mereu da vina pe ele cand sare peste programul sportiv.

5. O drona

Daca ati pus ceva mai multi mai deoparte pentru cadoul lui sau ati castigat recent la loto, o drona ar fi un cadou de-a dreptul wow. Cea mai ieftina costa in jur de 400 lei, insa promite ore intregi de distractie. In cazul in care aveti un buget ceva mai micut, puteti opta pentru un elicopter teleghidat. Am vazut unul in Carrefour, Star Wars related, care costa in jur de 70 lei.


Cam asta si-ar dori de Craciun iubitul din dotare. Sunt curioasa ce se afla pe lista voastra de cumparaturi, caci intodeauna este loc de inspiratie.

Ne auzim vineri cu partea a 2-a a acestei serii, mai exact cu "Ce vreau eu de Craciun?".

10 comments