Trancaneli: 5 ganduri

luni, octombrie 26, 2015Estée spunea de curand ca nu i-ar dori nimanui sa-i intre in cap si sa-i preia gandurile, caci ar fi extraordinar de obositor. Subscriu!

Uneori ma gandesc la atat de multe lucruri incat mi-e greu sa adorm. Ma duc intr-o camera cu scopul de a-mi lua un pix si ajung sa mut o vaza mai la stanga, sa imi verific mail-ul sau sa scriu inca ceva pe lista de cumparaturi.

Si uite asa mi-a venit ideea geniala de a-mi nota cateva ganduri. Multe dintre ele au fost declansate de evenimente care s-au petrecut in ziua in care le-am "inregistrat", insa altele nu au nici o legatura cu "realitatea".

Sunt curioasa daca voi sunteti la fel de ganditoare ca mine sau intrati pur si simplu in stand-by atunci cand nu aveti nimic de facut.

  1. Daca iubitul nu te asteapta zilnic cu scaunele incalzite la masina sau ignora vasele din chiuveta nu inseamna ca relatia este pe butuci.
  2. Facebook este un fel de reality show. Asa cum nu va comparati viata sociala sau romantica cu ce a lui Kim Kardashian, nu ar trebui sa vi-o comparati nici cu a lui X din lista voastra de prieteni. 
  3. Nu aveti INTOTDEAUNA nevoie de internet. Eu personal am ales de bunavoie si nesilita de nimeni un abonament fara date mobile. De ce? Pentru ca atunci cand ies cu cineva la o cafea, ma bucur de intalnire. Pentru ca atunci cand merg intr-o zona noua, pot intreba pe cineva daca o iau la stanga sau la dreapta. Pentru ca atunci cand ma plictisesc, pot citi o carte sau magali foaia colegei mele de banca. Inchideti-va internetul pentru o zi si veti vedea ce satisfactie va dau aceste lucruri aparent marunte.
  4. Lucrurile bune vin cu Personalul, iar cele rele cu Acceleratul. Chiar daca sunteti impinse de calatorii din trenul sosit deja in Gara, nu plecati de pe peron!
  5. Mi-e foame...si vreau o cafea!
Va invit si pe voi sa-mi spuneti un gand (sau mai multe) pe care l-ati avut astazi. Ce v-a trecut prin minte?

6 comments