Review: Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner

vineri, octombrie 30, 2015

Nu cred ca mai are rost sa repet cat de mult imi plac coditele, nu? Ori de cate ori am facut review la un tus/carioca, am precizat ca-s obsedata sa-mi pun ochii in evidenta. Si se pare ca mi-am facut si-un obiectiv din a incerca orice produs disponibil pentru a obtine un cat-eye perfect.

Nu ma mai jucasem de ceva vreme cu o carioca, asa ca Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner a picat la tanc!One product, many looks! With Maybelline New York Master Precise Liquid Eyeliner you can create unique looks.

- Exclusive felt tip. Never dries. Never skips. 
- Ultra-thin 0.4mm brush supplies smooth, even lines. 
- No mess or excess. 

Experience the new generation of liquid liner:
- Ink technology keeps pigments super-saturated.
- Spring cap keeps the formula fresh.
- Most precise line for lasting intensity. 
- Safe for sensitive eyes and ophthalmologist-tested.
- Contact lens safe.


Am facut cunostinta cu Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner pe blogul Ioanei, in timp ce cautam swatch-uri Melkior. Stiu, sc*la n-are nici o treaba cu prefectura, dar daca ea a zis ca-i bun, a trebuit sa o cumpar! 

M-am indragostit de ea de la prima aplicare. Motul este perfect atat din punct de vedere al marimii cat si al formei, iar liniile pot fi trasate cu usurinta. Nu mi s-a intamplat niciodata in 3 luni de utilizare sa se intareasca sau sa ramana fara produs, lucru nemaintalnit de mine la o alta carioca. 

Rezistenta este tornado-proof, cum imi place mie sa spun. Folosesc aceasta carioca cand stiu ca voi fi plecata de acasa o perioada zdravana de timp si ca atunci cand ma voi reintoarce voi avea suficient chef sa ma lupt cu coditele, caci nu se dau batute cu una, cu doua.

Mi s-a intamplat sa se imprime pe pleoapa produsul, insa imediat dupa aplicare, nu pe parcursul zilei. Asta se datoreaza faptului ca Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner are o consistenta lichida, deci se usuca putin mai greu si tinde sa nu fie foarte uniforma aplicarea. Pe mine personal nu ma deranjeaza sa revin peste zonele cu probleme, insa daca sunteti genul de persoana mereu pe fuga, e posibil sa va incurce putin.Aspectul final al lui Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner este usor glossy, nu este perfect mat.

O maaare bulina alba pentru faptul ca este bun si pentru persoanele cu ochii sensibili sau care poarta lentile de contact.

Eu sunt foarte multumita de aceasta carioca si cred ca este unul dintre cele mai bune produse de acest gen. Trebuie lucrat putin mai mult cu Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner, dar macar aveti certitudinea ca la sfarsitul zilei coditele vor arata la fel ca atunci cand le-ati trasat initial.
Pret: ~30-35 lei
Unde il puteti gasi: La standurile Maybelline sau online (eu l-am luat de aici cu 29 lei)


Urmeaza sa-i fac un review si gel liner-ului HM siii...nu mai am idee ce sa incerc! Jonglez intre Inglot si Sleek, dar accept propuneri. Shoot! :D 

10 comments