Trancaneli: Life in an insta #1

joi, septembrie 03, 2015


Ha! Era cat pe aci sa nu ma tin de promisiunea facuta! Cum adica care promisiune? Cea ca voi posta zilnic, timp de o saptamana! Nu v-am spus, asa-i? 

Trebuie sa recunosc ca ii admir pe oamenii care posteaza de 2-3 pe saptamana si/sau traiesc din blogging. Degeaba iti faci temele din timp daca se intampla sa iti moara o persoana draga sau nenea de repara nu-stiu-ce pe scara blocului taie firul de internet. 

Din nefericire, nu-s o bloggerita demna de urmat. Cum intervine ceva in viata personala, pac, muza isi ia talpasita. Asta s-a intamplat pe parcursul lunii August - ori imi gaseam cu greu cuvintele, ori n-aveam internet cand ma pufneau ideile. 

Mi-am propus sa recuperez, de dragul blogusorului astuia care a facut 6 anisori. Altfel ce-or sa zica colegii lui cand incepe scoala? Ca masa e o puturoasa, care sta toata ziua in pat si se uita la seriale? Pft! Toata lumea stie ca stau pe canapea, nu in pat!

Oricum, nu asta este "subiectul zilei". Subiectul zilei este ca inaugurez o noua rubrica - Life in an insta. Obisnuiam sa va spun 2-3 cuvintele despre cum mi-am petrecut viata in Preferatele Lunii, insa postarea devenea mult prea lunga si nu mai mergea combinatia. 

Ii dam bice amice?

A photo posted by Anca Buruiana (@ancabur) on

La sfarsitul lunii Iulie mi-am facut frumos bagajelul si-am divortat de Bucale pentru 2 saptamani. Prima oprire: Galati! M-am simtit absolut minunat, am fost la rubedenii, am mancat peste pe un vaporas si mi-am baut cafeaua in fiecare zi admirand peisajul de mai sus. Ei? Ce mai zici acum, dra capitala?

A photo posted by Anca Buruiana (@ancabur) on

Urmatoarea oprire: Barlad. Ni s-a stricat GPS-ul si m-am trezit cu tata printre dealuri si vai, departe de orice sat. Am ajuns la destinatie pana la urma, dar am stat cu grija cativa km.

A photo posted by Anca Buruiana (@ancabur) on

La Barlad a avut loc prima balaceala oficiala pe anul 2015. Loved it!

A video posted by Anca Buruiana (@ancabur) on

Odata intoarsa in Bucuresti, m-am postat cu al meu coleg de apartament in cinema-ul din Baneasa pentru a vedea Minionii. Ne-a acostat nenea Terminator, care nu parea foarte prietenos. Brrr!

A photo posted by Anca Buruiana (@ancabur) on


Intre poza de dinainte si aceasta s-a mai petrecut si un sejur de o saptamana la mare, dar n-am avut internet si...n-am pus poze. Aici eram deja acasa, racita cobza. Colegul de apartament ma parasise pentru meleagurile natale, asa ca imi tinea de urat Tyra Banks si o ciocolata calda.

A photo posted by Anca Buruiana (@ancabur) on


Mi-am amintit ca aveam, totusi, poze de la mare. Good job Anca, good job!

A photo posted by Anca Buruiana (@ancabur) on

Ma enerveaza la culme ca poza este atat de pixelata, dar a trebuit sa tai cam 10 cm de frunte. Daca nu faceam asta nu mai era nimeni atent la eyeliner, ci la campia de Nord, daca intelegeti ce vreau sa spun.

Si cam atat pentru prima postare de acest gen din istoria blogului. Nu stiu cat de des va aparea pe blog Life in an insta, dar momentan sunt la varianta cu 1 data/luna, dupa postarea cu preferatele. Depinde si de voi, daca va place si primesc feedback pozitiv.

Asadar, ce spuneti? Yay sau nay?

9 comments