Review: Eu, soarele si...Bioderma

joi, august 20, 2015

In sfarsit m-am intors acasa!!!

Spun in sfarsit pentru ca efectiv ma saturasem sa ma imbrac din troller, sa mananc stricaciuni si sa stau mereu cu ochii in 4 ca sa nu-mi fure cineva avutiile (lucru care pana la urma s-a intamplat, din pacate). 

Statiunea Costinesti n-a fost niciodata vreun loc elitist, dar n-am vazut niciodata atata tiganeala si jeg ca anul acesta. Efectiv mi-era sila sa merg fara papuci sau sa intru in apa, unde gaseai cam orice, de la alge la doze de suc si tampoane ratacite. Ce-i drept n-am fost nici noi inspirati si am stat 2 zile pe plaja dinspre centru, unde era scump si plin de tate goale si blegite, in loc sa mergem la Aruba, inspre "periferie".

Vremea a tinut cu noi si a fost soare mai mereu, fapt pentru care am reusit sa ma rumenesc inca din primele zile. Sa nu credeti, insa, ca voi fi confundata cu Beyonce prea curand. Pe fata si pe decolteu am folosit SPF 50, iar pe restul corpului SPF 30, de frica sa nu ma ard/cojesc.

Concluzia? Bronz relativ uniform si nici o noapte de chin. Nu pot spune acelasi lucru si despre colegul meu de apartament, care n-a fost suficient de ascultator si s-a ars in escapadele lui catre "oaza" cu bere.


A fost primul an in care am folosit in mod exclusiv produse Bioderma. N-a fost chiar cu intentie, insa uleiul de la Elmiplant cu SPF 30 era de negasit si am fost nevoita sa cumpar ceva asemanator. Am apelat la Bioderma pentru ca este un brand de incredere si...nu are Alchool Denat ca prim ingredient (rusine Nivea!).

1. Photoderm Bronz SPF 30 - Acesta a fost produsul pe care l-am folosit pe corp, dupa cum am precizat anterior. Mi-a placut faptul ca era super usor de aplicat si ca nu mi-a patat hainele. De bronzat m-am bronzat frumos si uniform, fara sa ma ard. Nu stiu daca-l voi recumpara la anul, caci sunt putin obsedata de uleiul Elmiplant, dar vom vedea.

2. Photoderm SOS - A fost prietenul de baza al colegului de apartament. Spre deosebire de mine, el a reusit sa se arda pe o suprafata destul de semnificativa a corpului, si era cat pe aci sa nu puna geana pe geana. Noroc ca l-am lasat la frigider pe Photoderm SOS si l-am "lecuit" imediat dupa ce am venit de la plaja, caci pielea lui s-a calmat simtitor. L-am folosit si eu pentru un plus de hidratare si pentru a ma racori, iar la anul cu siguranta vine din nou cu noi in vacanta. Singurul lui minus a fost pulverizatorul, care s-a cam stricat si mai mult "scuipa" produsul.

3. Photoderm MAX SPF 50 - Este cri-mi-nal! L-am folosit pe fata si pe decolteu si il iubesc de mor. Are o consistenta foarte lejera, nu mi-a cauzat cosuri si fondul de ten arata super ok peste el. Il voi recumpara cat de curand pentru a-l folosi si prin Bucuresti.


Cam asta a fost ecuatia castigatoare pentru mine in acest an. Am stabilit cu colegul de apartament ca data viitoare sa mergem la Eforie Nord, unde am inteles ca este ceva mai civilizat, ori in Grecia, daca vom avea bugetul necesar pentru o astfel de escapada.

Voi unde v-ati petrecut vacanta? Sau inca n-ati avut parte de una? 
14 comments