Review: 2 rimeluri, 1 review

miercuri, august 26, 2015

Eram in drum spre Sephora, cu banii in mana, setata pe ideea ca voi cumpara Benefit Roller Lash - varianta mini. Ma trezesc ca al meu ma trage - nu foarte discret - in Carrefour, pentru a-si lua nu-stiu-ce (da, cam atat de interesata sunt eu de cumparaturile colegului de apartament). 

Ce a urmat? N-am mai ajuns in Sephora deoarece Maybelline Sensational - cunoscut drept dupe-ul lui Benefit Roller Lash - era la reducere. 

Spiritul de bloggerita curioasa a invins din nou, motiv pentru care astazi veti avea parte de o comparatie intre un rimel high-end - Benefit Roller Lash - si unul drugstore - Maybelline Sensational. Voi spune de la bun inceput ca rezultatele obtinute sunt foarte similare, in special pe viu. In poze, insa, se observa ca Benefit Roller Lash ofera un efect ceva mai dramatic decat Maybelline Sensational

Stanga - Benefit Roller Lash / Dreapta - Maybelline Sensational

Periuta: Cea a lui Maybelline Sensational este imensa si destul de greu de manevrat, in timp ce cea a lui Benefit Roller Lash este flexibila, micuta si "prinde" toate genele. 

Formula: Ambele rimeluri au formule "umede", insa cea a lui Benefit Roller Lash nu incarca genele la fel de tare si ofera o curbare ceva mai evidenta decat a lui Maybelline Sensational. 

Rezistenta: Atat Maybelline Sensational cat si Benefit Roller Lash rezista fantastic pe parcursul zilei, insa cel din urma are tendinta sa se transfere in anumite conditii. 

Ambalaj: Nu imi place niciunul dintre ambalaje in mod deosebit, insa apreciez ca cei de la Benefit au incercat sa fie ceva mai originali decat cei de la Maybelline, care practic au schimbat culoarea lui Colossal/Rocket/One by One etc. O alta bila alba o primeste Roller Lash la capitolul "opritor". Atunci cand scot periuta din tub nu exista produs in exces cum exista la Sensational.

Pret:  Maybelline Sensational costa in jur de 30 de lei, in timp ce Benefit Roller Lash costa in jur de 100 de lei. 

Pe care l-as recumpara? Pe cel de la Benefit, avand in vedere ca mini-ul Roller Lash costa doar 40 de lei si tine tot 3 luni de zile. Maybelline a facut o treaba foarte buna in crearea unui dupe, insa simt ca totusi e putin mai mult de munca pentru a obtine acele gene perfecte cu Sensational.

Daca vreti sa cititi review-ul pe care i l-am facut lui Rimmel Roller Lash, il gasici aici (click). 

Pentru ca ati fost niste cititoare cuminti si ati citit pana aici, primit bonus o poza cu mine maimutarindu-ma. Asta se intampla cand astepti un curier si n-ai ce face.

Ignorati spranceana dreapta, it's drunk!
Sper ca v-a placut mica mea comparatie. Astept parerile voastre, caci sunt un pic indecisa in privinta viitorului genelor mele. Ma gandesc sa incerc un alt Rimmel Maybelline, The Rocket, deoarece o prietena draga mi l-a tot ridicat in slavi, dar si They're real de la Benefit. Decizii, decizii!

18 comments