Din septembrie, blogul... (+Giveaway)

sâmbătă, august 29, 2015

Intra in clasa zero, caci implineste 6 anisori de la prima atestare documentara - aka prima postare.


Nu cred ca are rost sa mai spun ca sunt o mamica foarte mandra si ca nu-mi vine sa cred ca a trecut atat de mult timp. Parca ieri comandam prima mea paleta de pe ebay - cea cu 88 de culori - si imi exersam talentul artistic in baia parintilor mei. Si totusi au trecut 6 ani de zile!

Am inceput sa scriu intr-o perioada cand blogging-ul nu era nimic mai mult decat un hobby - un hobby pe care foarte putine persoane il aveau. Colaborarile lipseau cu desavarsire, nu primeam produse pentru testare si nici invitatii la evenimente.

6 ani, 6 poze - from teenager me to adult(ish) me
Dar am continuat sa scriu - atat eu, cat si multe alte fete - pentru ca nu produsele primite spre testare sunt cele care ne indeamna sa stam ore intregi planificand postari, editand poze sau filmulete, ci pasiunea, dorinta de a impartasi cu ceilalti informatiile pe care le avem. Intreaga comunitate de beauty construieste o biblioteca virtuala, plina de informatii folositoare referitoare la frumusete si sanatate, de care oricine, oricand si oriunde, poate profita.

De cand sunt bloggerita am economisit o gramada de bani inspirandu-ma din cumparaturile Georgiei, mi-am imbunatatit conditia tenului datorita lui Jully, am invatat ca este ok sa fii tu insuti de la Koko si-am intalnit fete minunate precum AdinaCamelia sau Anca.

Acestea fiind spuse, nu inteleg de ce se pune atat de mult accent pe colaborari, de ce se isca conflicte pe marginea acestui subiect. Nu pot sa fiu ipocrita si sa spun ca nu apreciez produsele primite de la firme precum Dove, Bioderma sau BU, insa voi sunteti mult mai importante. Fara cititoare as fi fost o nebuna cu un jurnal online...asa sunt o nebuna cu un blog! :)

In semn de multumire pentru toata sustinerea de care am avut parte pana acum, ceea ce vedeti mai jos va pleca catre una dintre voi, daca va inscrieti pana pe 9 septembrie in formularul Rafflecopter de sub imagine. Singura conditie este sa aveti o adresa de Romania la care sa pot expedia premiul. a Rafflecopter giveawayHugs and kisses de la a voastra bloggerita care nu are toti cilindrii la motor. :D

26 comments