Un cadou pentru el...

luni, iulie 13, 2015

Dupa cum probabil stiti, in luna Iunie am avut festivitatea de absolvire a facultatii, insa nu numai eu am terminat cu brio acest capitol. Colegul meu de apartament a avut in data de 11 iulie acelasi eveniment, la Sala Palatului din Bucuresti. Vroiam sa-i fac un cadou frumos, rezistent in timp, care sa-i aduca aminte de acest moment.

Vazusem ceasurile Jord pe mai multe bloguri si aveam unul in wishlist pentru mine. Cand am vazut dimensiunea pe care o au in realitate am zis pas - erau mult prea mari pentru incheieturile mele aschilambice. Am verificat insa modelele masculine - erau perfecte pentru colegul de apartament!Am pus comanda pe 12 iunie si pe 3 iulie primisem deja aviz. M-am prezentat la posta vamala (coletul a venit din SUA), le-am comunicat continutul, mi l-au deschis, au admirat ceasul si m-au lasat sa plec. Nu am platit nimic caci pe colet era trecuta valoarea de 20$ si "Gift". 

Am intrat pe furis in casa si am ascuns bine cutiuta de lemn pana in ziua absolvirii, cand am strecurat-o sub roba pe care avea sa o poarte. Cand a descoperit-o mai ca-i venea sa planga. A fost foarte incantat de surpriza si valurile de complimente din partea colegilor si a prietenilor nu au intarziat sa apara. Mi-a placut faptul ca cei de la Jord au fost atenti la toate detaliile. Mi-au trimis zale in plus si chiar m-au intrebat care este circumferinta masculului din toarea, in ideea de a-l regla ei, ca sa nu mai dau eu banii pe la ceasornicari. Din nefericire socoteala de acasa nu s-a potrivit cu cea din targ si am fost nevoita sa mai largesc cureaua, lucru pe care l-am facut singurica cu unelte de prin casa.


In concluzie daca vreti sa-i faceti un cadou frumos si deosebit iubitului/fratelui/tatalui sau chiar voua, va recomand cu caldura un ceas de la Jord. Sunt mult mai pretioase decat orice Fossil sau Casio dat fiind faptul ca sunt lucrate manual. Puteti vedea toate modelele aici.


Ei, ce spuneti, am facut o alegere buna? Acum sunt in cautarea unui cadou pentru ziua lui/aniversarea noastra, caci se apropie cu repeziciune si imi place sa fiu pregatita. Aveti ceva idei?

5 comments