Shopping bag: Rochiile A-line

luni, iulie 20, 2015

Daca ma bucur de vacanta? Meh, sa zicem. N-am apucat sa merg la piscina sau la mare, insa am jucat Heroes of the Storm, am vazut primele 2 sezoane din Orange is the New Black si m-am plimbat aproape zilnic prin parc cu colegul de apartament. Momentan sunt pe sistemul: #studynow, #partylater, caci trebuie sa intru la master. TREBUIE!

In timp ce citeam pentru examenul ce va avea loc vineri, m-a atins caldura si plictiseala, fapt pentru care manuta a alunecat de pe pix direct pe mouse. N-am intrat pe Facebook - deja stiam ce am sa vad acolo si nu avea sa-mi ridice moralul - in schimb am luat la rand toate magazinele online care-mi plac.

Cu aceasta ocazie am observat ca se poarta foarte mult rochiile cu croiala in forma de A, fapt pentru care am pus cap la cap niste outfit-uri pe care eu le-as purta pe timp de zi, la o plimbare prin oras, sau seara, la un suculet, cu o astfel de piesa.

Nu stiu daca ati aflat, insa cei de la Adona, de la care am deja 3 genti superbe, au acum si rochii de vanzare. Cea din imagine se numeste Selene, este foarte versatila si practica datorita buzunarelor. Zau ca mai multe rochii ar trebui sa-ti permita sa pleci la paine fara geanta/portofel.

Am pus outfit-urile cap la cap cu alte 2 genti Adona la care-mi sta gandul: Louise si dra-nu-mai-sunt-pe-stoc-iar-Anca-chiar-ma-vroia. Story of my life: pana ma hotarasc daca vreau ceva, acel ceva dispare de pe stoc.

Cam atat pentru astazi, promit sa revin cu o postare "serioasa" in zilele ce urmeaza. Am o gramada de idei si abia astept sa am timpul necesar sa le pun in practica. Va pup dulce si spuneti-mi in comentarii care combinatie va place cel mai mult din cele 2.

3 comments