Inspired by: Sweet cupcake

miercuri, iunie 10, 2015

Era sfarsitul lunii mai a anului trecut iar ziua de nastere a unei prietene se apropia vertiginos. Urma sa si-o tina undeva la o terasa in aer liber, asa ca am pornit in cautarea outfit-ului perfect prin magazine.

Am intrat in Pimkie, in Bershka, in Stradivarius...am probat brate intregi de haine si ramasesem cu cateva optiuni, insa nu eram cu adevarat convinsa de ele. Am decis sa fac un ultim popas la New Look.

Inca din cadrul usii am pus ochii pe cele mai frumoase rochii corai, din dantela, asezate frumos pe umeras. Am fugit repede la ele, am cautat marimea mea si...lumea parca se oprise in loc pentru mine.

Am ramas surprinsa sa vad cat de grea este. Partea de fusta avea 2 straturi, tiv-ul si dantela. Bustul era intarit iar bretelele incrucisate la spate. Era speciala, era de calitate si...sigur era scumpa.

120 lei. Mult mai mult decat as fi vrut sa dau in momentul acela, luand in considerare ca era sfarsit de luna iar eu eram Lefter Popescu. Am intors-o pe toate partile, am facut zeci de calcule mentale si un scurt drum prin magazin, doar-doar oi gasi altceva care sa-mi fure inima. N-a fost cu putina.

Am zis sa o probez, poate nu-mi place cum vine pe mine si voi putea sa o las acolo, pe umeras. Aiurea! Aproape ca nu-mi mai venea sa o dau jos. Contemplam cum sa ma duc la casa de marcat si sa o conving pe aia sa imi scoata "butonu" cu rochia inca pe mine. 

Needless to say, am luat-o. A fost dragoste la prima vedere!

Geanta din imagini este un alt episod de "dragoste la prima vedere". Aceasta a ajuns la mine in batatura in urma cu cateva saptamani si de atunci suntem nedespartite. Desi este facuta din piele ecologica, este foarte bine lucrata si rezistenta. Am luat-o la facultate, la shopping, la plimbari si am bagat tot ce vrei si ce nu vrei in ea - de la laptop la carti. Daca sunteti interesate, o gasiti pe site-ul Adona, alaturi de alte modele care mai de care mai atragatoare.Ah, ca sa intelegeti de ce nu fac eu outfit posts mai des: din 100 de poze, doar 2-3 sunt normale. Restul le puteti admira mai jos.

MJ has nothing on me!

Ai zis cumva cartofi prajiti? 
Stiu ca am promis ca nu o sa lipsesc de pe blog, insa facultatea are alte planuri in aceasta privinta. Pe langa bau-baul care se apropie (examenul de licenta/sustinerea licentei), a trebuit sa mai alerg dupa o diplome, poze, copii legalizate si toate prostelile care vin la pachet din cauza birocratiei din Romania.

Am scris si editat si pozele pentru look-ul de la absolvire, asa ca fiti pe faza, probabil il voi publica vineri. 

19 comments