#echipadus sau #echipabaie? GIVEAWAY

luni, iunie 08, 2015

Inca de mica mi-a placut balaceala - fie ca era vorba de o baie in cada sau una in mare, eu eram prima care se arunca in apa, intocmai ca o ratusca. Vazand asta, mama m-a dat la cursuri de inot in clasa a 3-a, unde mi-am taiat laba piciorului intr-o faianta si am fost nevoita sa abandonez. Vacantele la mare n-au mai fost la fel, fiindu-mi frica sa ma arunc in valuri.

Cu timpul nici baile n-au mai fost la fel de distractive deoarece au intervenit "operatiunile"de defrisat, exfoliat si asa mai departe. Am inceput sa apelez din ce in ce mai mult la dusuri, care ma invioreaza ori de cate ori ma trezesc cu fundul in sus, fac sport sau vin de afara prajita in suc propriu, ca acum.

Dusul pentru mine reprezinta acel moment de evadare cand pot sa ma gandesc la ce haine voi purta maine, la ce buchet imi voi face la nunta (ipotetica) si la sensul vietii. Ba chiar am fost prinsa-n flagrant in timp ce-mi exersam engleza pe o tema aleasa - colegul de apartament a dat buzna in baie, crezand ca-s oleaca tacanita si ca mi-am facut un prieten imaginar.

Gelurile de dus de la Dove se numara printre produsele care stau la loc de cinste pe polita din dus. Le folosesc atat eu cat si izbitelul, iar preferatele noastre sunt cele din gama Go fresh. Sau erau, caci de cand a aparut  Dove Gentle Exfoliating, l-am folosit exclusiv numai pe acesta. Lasa pielea atat de catifelata si imi usureaza munca acum, vara, cand picioarele sunt la parada. 


Astazi aveti sansa sa castigati 5 premii, fiecare premiu constand in cate un pachet ce contine 3 geluri de dus Dove 250 ml (cate unul din sortimentele Dove Deeply Nourishing; Dove Revitalise si Dove Gentle Exfoliating).

La aceasta Campanie promotionala poate participa orice persoana fizica cu domiciliul in Romania, cu varsta de peste 18 ani, iar tot ce trebuie sa faceti este sa va inscrieti in formularul urmator:


a Rafflecopter giveawayGievaway-ul se incheie pe data de 11 iunie la ora 00:00, asa ca grabiti-va! :P 

PS: Eu sunt #echipadus

13 comments