Review: L'oreal Colour Riche 227

vineri, mai 22, 2015

Anca si rujul portocaliu, baba si mitraliera. Cam pe acolo eram in urma cu vreo 2 saptamani, inainte sa fac cunostinta cu domnul L'oreal Colour Riche 227.

Probabil ca undeva, pe meleagurile indepartate ale Rusiei, exista o babushka pasionata de artileria grea, altfel nu-mi explic cum de am devenit de nedespartit eu si rujul de la L'oreal. Dar iata ca s-a intamplat, iar dovada va fi consemnata in analele blogului.


Cum am facut cunostinta cu L'oreal Colour Riche 227? Simplu, prin intermediul lui Special Koko, care a lansat provocarea #RedescoperaFrumusetea. Articolul cu care m-am inscris la acest concurs poate fi gasit aici.


Recunosc ca m-am cam speriat nitel de culoare atunci cand am vazut-o pentru prima data, insa nu mai incercasem niciodata un ruj portocaliu si eram curioasa cum imi va arata pe buzele mele. In mintea mea, pielea alba nu prea se pupa cu aceasta nuanta, insa dupa ce l-am aplicat am ramas cu gura cascata - la propriu. Imi facea buzele sa para ceva mai pline, imi lumina fata si ma scotea din anonimat.


Rujul are un aspect mat, rezista destul de mult, nu se strange urat si nici nu migreaza spre zone "interzise". Partea proasta este ca trebuie sa aveti buzele perfect exfoliate deoarece Colour Riche nu este hidratant si va scoate orice portiune uscata in evidenta.


Voi sunteti pro sau contra rujului portocaliu? Ce nuante folositi in general si ce v-ar placea sa incercati, dar nu aveti curaj? Eu una nu am gasit inca rujul rosu cu care sa ma impac, dar tare mi-ar placea sa port. 

17 comments