Review: 3 gel linere, 1 review

sâmbătă, mai 30, 2015


Niciodata, in istoria de 6 ani a blogului, n-am facut o comparatie intre 2 produse. Sau cel putin nu-mi
amintesc sa fi facut. Nu aruncati cu rosii daca memoria ma inseala, sunt si eu o batranica de 23 de ani care a trecut prin multe. 

Ideea este ca astazi voi arunca in ring nu 2, ci 3 gel linere, pe sistemul "Go big or go home!". Luptatorii sunt:


  • Rimmel ScandalEyes Gel Liner (Magazin - fizic) (Review)
  • Physician's Formula Custom Eye Enhancing Gel Creamliner, Brown Eyes (Magazin) (Review)
  • Maybelline Lasting Drama  (Magazin) (Review)


Si ca sa fie pe bune o maretie de postare, am realizat colajul de mai jos in Photoshop doar pentru voi, iubitoarele de gel liner. 


Am incercat sa includ toate criteriile pe care le urmaresc atunci cand achizitionez un gel liner. Daca cumva am ratat unul, lasati-mi un comentariu si o sa modific numaidecat.

Asadar si prin urmare, grecii faceau negot pe mare, cred ca stimabilii ar trebui sa primeasca si niste note, nu?Maybelline este de departe cel mai bun gel liner incercat de mine pana in prezent, insa nu am acces atat de des la el. Este destul de costisitor sa dau comenzi pe aoro doar pentru el, asa ca ma multumesc cu cel de la PH, pe care il arunc in cos ori de cate ori imi fac de cap pe iHerb. Rimmel nici nu merita sa va ganditi la el.

Sper ca v-a placut acest showdown al gel linerelor. Ma gandeam sa mai fac postari de genul acesta, sunt foarte distractive si cred ca as mai avea ceva candidati. Ce spuneti? 


6 comments