Beauty News: O crema de protectie solara lejera ca apa

joi, mai 14, 2015


Trebuie sa va fac o marturisire. Desi v-am recomandat de n ori sa folositi o crema de protectie solara, inclusiv pe perioada iernii, eu nu am facut din asta un obicei. Este exact ideea cu fa ce spune popa, nu ce face popa. Dar nu e vina mea, pe cuvant de cercetas!Majoritatea cremelor cu protectie solara imi incarca foarte mult tenul, machiajul nu se mai aseaza cum trebuie si ma trezesc la sfarsitul zilei cu milioane de brobonele care ma scot din sarite. Am incercat n variante ale acestor tip de produse, pana m-am oprit la ABCderm de la Bioderma. Nu era perfect, tenul imi lucea dupa aproximativ 2 ore, dar era oricum mult mai bine decat alternativa.


Cred ca Bioderma a tras cu urechea la doleantele noastre, deoarece a lansat Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+, un produs ce combina  o textură ultra-fluidă, lejera ca apa, cu un efect DRY TOUCH si o protectie solara foarte inalta, potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv pentru cea mixta sau grasa.Formula lui Photoderm MAX Aquafluide SPF 50+ este optimizata prin folosirea a 3 pudre cu efect matifiant. Odata aplicat, pielea este protejata, matifiata si catifelata.

Este disponibil în 3 variante: Incolor (pret 56 lei), Claire (pret 60 lei) si Doree (pret 60 lei).

Al meu coleg de apartament si-a revendicat versiunea incolora a produsului, iar eu am bagat in teste nuanta Claire. Consistenta este intr-adevar foarte lejera, daca zgaltai produsul se aude ca si cand ar avea apa in el. Nu mi-a incarcat tenul, machiajul s-a asezat sublim si nu am lucit dupa o ora, doua. Partea proasta este ca nuanta Claire imi este puuuutin cam inchisa, deci trebuie sa muncesc la blenduit. Ramane sa revin cu un review care sa contina detalii suplimentare.

Stati cu ochii pe blog deoarece va urma un review si o mica surpriza pentru voi cat de curand. :D 

3 comments