Shopping bag: Wishlist de primavara

vineri, aprilie 03, 2015


Daca colegul de apartament se pune pe citit, cred ca ma omoara! In ultima vreme am cheltuit toti banii pusi deoparte pentru zile negre - ba chiar m-am si imprumutat de la el de cateva ori. De ce? Pentru ca priti stuf in magazine, d-aia!

Ce, nu e vina mea ca facultatea mea se afla langa un mall si-mi fac veacul pe acolo cand se suspenda vreun seminar sau curs. Sunt doar un copil de care profita magazinele astea malefice!

Dar am promis ca voi fi cuminte o perioada, cel putin pana cand imi voi redresa situatia financiara. Nu de alta, dar risc sa pun gaj si pe copii pe care nu-i am inca, doar-doar oi primi cativa lei imprumut. 

Asadar si prin urmare, Anca se pune pe visare. Iata wishlist-ul meu de primavara. 

Le puteti gasi aici (click).
Primul lucru pe care il vanez este un trench sau o geaca subtire, intr-o culoare deschisa. Chiar nu am nimic de genul acesta si am pus ochii pe cele 2 modele de mai sus. Merg atat cu botine cat si cu balerini deci e musai sa pun gheruta pe ele cat mai repede cu putinta.

Le puteti gasi aici (click).

Desi semestrul se termina in aproximativ o luna, eu imi caut o geanta pentru facultate. Cele 2 modele de mai sus mi-au atras instant atentia datorita formei si marimii medii pe care o au. Urasc gentile mari, tip sacosa, in care totul este absorbit de o gaura neagra. Imi place sa-mi gasesc cheile si telefon, dar sa am si suficient spatiu sa car toate chestiile absolut necesare  pe care le car dupa mine deobicei.

N-am mai comandat niciodata de pe site-ul Adona, insa am citit multe pareri pozitive de la persoane precum Miu Miu.  Imi place ca transportul (in Bucuresti) este de doar 8 lei si ofera retur gratuit. Iar platforma cu comentarii este intodeauna un plus! Cum fac rost de banuti, cum imi iau una dintre minunatiile de mai sus.

Le puteti gasi aici (click).

Cand am decis sa-mi cumpar 1001 de ghete si botine negre credeam ca fac un lucru bun, ca se vor asorta la orice. Ei bine, m-am inselat - am nevoie si de ceva mai deschis la culoare! 

Nu m-am decis inca care dintre cele 2 modele de mai sus le voi comanda, insa deja mi-am facut planuri la ce si cum le voi purta. Hmmm...oare nu pot, totusi, sa-mi vand un copil in avans?


Ar mai fi 2-3 lucruri marunte pe care mi le doresc insa ce ati vazut mai sus este "crema" wishlist-ului. Sper ca v-am facut si pe voi sa va doriti una-alta, ca sa fim in this together! Toate pentru una si una pentru toate! Daca vreti sa va razbunati, lasati si voi linkuri cu chestii frumoase in comentarii. Promit sa imi fac si mai mult sange rau. 

9 comments