Review: Giovanni Hot Chocolate Sugar Scrub

miercuri, aprilie 01, 2015

Daca in urmatoarele zile temperatura trece de 15 grade C, eu ies in balerini! Aceasta amenintare este serioasa si vine pe fondul incalzirii accentuate a picioarelor mele in cizme. Si vreau sa le dau si alt subiect de discutie celor care ma intalnesc, cel cu licenta fiind putin depasit. 

Numai eu sunt de parere ca in loc de religie, in scoli ar trebui sa se introduca o materie de genul Small talk 101? Asa n-ar mai da-o nimeni in clisee si am avea discutii mult, mult mai interesante. Per example:

"Buna, Anca!"
"Buna, buna!"
"Ai avut un weekend frumos?"
"Da, m-am odihnit. Tu ce ai facut?"
"Pai am profitat de vremea frumoasa si m-am aruncat dintr-un avion cu parasuta."
"Foarte misto. Cat a costat treaba asta?"
"3 milioane"
"Atunci o sa ma rog sa ma fure niste extraterestrii pe gratis. Poate imi dau dupa aceea un ghiont si experimentez si eu senzatia."

Bine, nu toti au posibilitatea de a fi furati de extraterestrii sau sa calareasca unicorni in weekend, dar intelegeti voi la ce ma refer. 

Floricele pe campii, iar a batut Anca ogorul si a scris multe paragrafe total inutile. Trecem la partea "serioasa", review-ul despre Giovanni Hot Chocolate Sugar Scrub.
  • With Crushed Cocoa Beans
  • Eco Chic Body Care
  • Eco Chic Technology 
Function: Hot Chocolate Sugar Scrub sweetens your day as a warming, gentle body exfoliator that polishes skin's surface, removing cellular debris. The richly scented formula contains the exclusive Giovanni Eco Chic Technology blend. What an intoxicating experience. Feel. Relaxed.Scrub-ul de la Giovanni este o prezenta veche si ultra laudata in blogosfera de beauty insa eu nu mi-am pus in cap sa-l cumpar decat in momentul in care cei de la iHerb au decis sa calculeze transportul in functie de greutate (proasta idee Anca!). M-a cam usturat buzunarul cand l-am comandat, insa nu regret nici o secunda si o sa repet din nou "experienta".

In cazul in care nu era deja evident - ador borcanul astaaa! Si produsul din el, of course. Miroase incredibil a ciocolata calda iar particulele sunt suficient de abrazive cat sa-si faca treaba, dar fara sa-ti scrijeleasca pielea. Consistenta este exact ca cea a zaharului, iar in combinatie cu apa se dizolva si cada incepe sa se simta ca o ciocolata calda imensa. Yam, yam! Lasa pielea extrem de fina la atingere si hidratata. Ambalajul in sine mi se pare putin inutil, fiind foarte mult plastic in plus. Daca as fi putut cumpara scrub-ul de pe raftul unui magazin probabil ca nu m-ar fi deranjat atat de tare, dar e putin enervant in situatia de fata. Ca sa nu mai zic ca creeaza iluzia optica ca este mult mai mult produs decat in realitate.

Daca aveti sansa de a comanda Giovanni Hot Chocolate Sugar Scrub, do it! Miroase absolut divin si se comporta ca un produs high end desi pretul este pentru un buzunar mai putin plin.Pret: 9.77$/260 gr 
Unde poate fi gasit: aici


Nu m-as supara deloc daca mi-ati recomanda scrub-uri misto care se gasesc in magazinele fizice de la noi. Oricat de mult mi-ar placea acesta de la Giovanni, este un produs la care nu am acces constant, iar picioarele mele pline de solzi nu pot astepta. 

17 comments