Giveaway: Frumusetea culorilor si Dove

luni, aprilie 20, 2015

In viziunea Dove, culorile pot transforma o zi banala intr-una plina de energie si o atmosfera trista intr-una optimista. 

Acum ca ma gandesc la asta, cred ca stiu de ce eram atat de posomorata in liceu. Purtam foarte mult negru, iar singura culoare care mai spargea monotonia era bleumarinul.

Nici acum nu pot spune ca-s adepta nuantelor puternice de rosu, galben sau portocaliu, insa am facut progrese semnificative pe parcursul anilor. Nu mai port atat de des negru, iar in dulap s-a strecurat putin turcoaz, mov si roz.

Un studiu realizat la nivel global a aratat ca femeile se simt frumoase si increzatoare atunci cand poarta culorile preferate deoarece acestea le influenteaza in mod pozitiv starea de spirit. 

Pentru a le da incredere femeilor de pretutindeni, Dove a lansat gama de deodorante antipersiparente Dove Invisible Dry, singura gama de deodorante testata pe 100 de culori. Astfel oricine se poate bucura de frumusetea culorilor fara grija urmelor albe de pe hainele preferate, fie ca este vorba despre negru, albastru safir sau roz pastelat. Voi veti fi printre primele persoane care vor testa aceste produse proaspat lansate, asa ca haideti sa va spun ce aveti de facut pentru a intra in posesia lor.

Premii:
  • 1 premiu mare: 1 halat de baie Dove, 1 set de papuci Dove, 1 set de produse Dove Invisible Dry (geanta cosmetica Dove, spray Dove Invisible Dry, roll-on Dove Invisible Dry);
  • 9 premii mici: 1 set de produse Dove Invisible Dry (geanta cosmetica Dove, spray Dove Invisible Dry, roll-on Dove Invisible Dry).
Cerinte:
  • Completati formularul de mai jos
Giveway-ul incepe astazi, 20 aprilie, si se termina pe 29 aprilie la ora 00:00.

Pentru castigatori:

Va voi ruga sa-mi scrieti la makeupyourmindblog@yahoo.com de pe aceeasi adresa cu care v-ati inscris. Daca nu ma cautati in termen de 48 de ore, se va alege alt castigator. 

Atentie!!!

Nu trebuie sa imi scrieti "particip" sau sa imi dati mail-uri pe diverse teme ca sa-mi spuneti ca v-ati inscris. Odata ce ati respectat cele 3 cerinte obligatorii din formular, sunteti inscrisi automat. Cei ce NU au indeplinit cele 3 cerinte (like la cele 2 pagini si raspuns corect la intrebarea din videoclip) sunt descalificati! Formularul imi permite sa vad tot, de la nume si adresa de mail, la IP. Deci sa nu credeti ca ma puteti duce cu zaharelul, caci verific totul la sange.

46 comments