Quick idea: Rimmel 60 Seconds - Mary Mary Quite Contrary

vineri, martie 06, 2015Va promit ca am si alte oje in afara de cele de la Rimmel - problema este ca nu ma atrag la fel de mult cand cotrobai prin colectie. Deh, ce sa-i faci daca-s 'eftine, bune si mereu gasesc o culoare care sa-mi faca cu ochiul?

Dar am incercat sa includ si o alta oja de aceasta data. Nu stiu daca voi fi la fel de triumfatoare la urmatoarea postare, dar speranta moarte n-are. 


Cand mi-am facut unghiile pentru prima oara cu Rimmel Mary Mary Quite Contrary, am primit o caruta intreaga de complimente. Si nu numai de la persoanele de sex feninim, oh nu! Pana si colegul de apartament, cel vesnic critic si pus pe sotii, a apreciat-o.

Dar ii inteleg, ii inteleg perfect! Mergeam agale pe strada si-mi exclamam in gand "DOAMNE CE FRUMOASA EEE!". Cred ca vreo 2 trecatori mi-au citit gandurile (telepatie?), caci mi-au aruncat o privire stranie. Sau poate li se parea ciudat ca imi analizam atat copitutele,

Pe degetul inelar am dat un strat din lac incolor cu "flakies" de la Catrice, nr. 50. Mi s-a parut ca se potriveste de minune cu nuanta schimbatoare a ojei lila-gri de la Rimmel.


Din nefericire nu am reusit sa ademenesc soarele cu manichiurea mea primavarateca, asa ca va trebui sa mai insist.

Ii multumesc Adinei cu acaesta ocazie pentru ca ea a fost cea care mi-a daruit oja Rimmel Mary Mary Quite Contrary. Nu stiu daca a fost scoasa de pe piata sau nu, cert este ca eu n-am gasit-o nicaieri, nici in Auchan, nici in Carrefour, nici online. Adina a avut ceva mai mult noroc decat mine si mi-a facut hachitele. Daca dati peste ea in Bucuresti, va rog sa ma anuntati. Poate-mi fac un backup.

This is Anca, signing out! Am de batut pe cineva, daca ati citit postarea aceasta, stiti la cine ma refer. 

10 comments