Beauty news: Ritualul zilnic de ingrijire are o noua fata

miercuri, februarie 18, 2015


Era 11 si un pic dimineata, avusesem o noapte nebuna si imi savuram cafeaua cand mi-a sunat telefonul. In 5 minutele avea sa vina in fata blocului o fata frumoasa, inarmata cu o punguta si o cutie pe care era desenat un porumbel auriu.

A deschis cutia si am zambit. Sapunul original de la Dove statea ca un printisor pe o perna lucioasa. Am tras cu ochiul si in punguta, simtind parfumul divin care iesea de acolo.


A photo posted by Anca Bur (@ancabur) on

Se pare ca cei de la Dove au schimbat ambalajul la toata gama lor de sapunuri, facandu-le mult mai compacte si mai atractive. "Reteta" a ramas aceeasi, asa ca ne putem bucura in continuare de parfumul si senzatia de hidratare pe care ne-o ofereau si inainte.


Am intrat frumos in casa si am lasat cutiuta pe masa ca sa pot sa-mi dau jos fularul si paltonul. Intre timp se arata colegul de apartament, pus ca deobicei pe sotii.

"Ce-i asta?" si deschide cutia. "Sfantul Sapun?"

"Asa-i ziceti voi in Moldova?"

"Ha...acolo nu are nici o putere!"

Din nefericire nici in alte zone "Sfantul Sapun" nu are nici o putere. Cred ca romanii ar trebui sa-si reorienteze credinta, in special pe perioada verii.

Care este preferatul vostru din gama Dove? Eu am folosit versiunea originala, cu castraveti si cu unt de shea, asa ca vreau sa incerc si ceva nou.

17 comments