Beauty news: Cosmobeauty

marți, februarie 03, 2015Daca sunteti pasionate de cosmetice si vreti sa le achizitionati la preturi mult mai mici trebuie sa va planificati o excursie la Bucuresti in perioada 13-15 martie 2015. De ce? Pentru ca atunci are loc targul Cosmobeauty

Cel mai important targ de beauty din Romania, Cosmobeauty, ajuns la cea de-a  sasea editie, se desfasoara anul acesta, in perioada 13-15 martie, pentru prima oara la Sala Polivalenta din Bucuresti.
Vizitatorii vor avea ocazia sa descopere cele mai noi produse, iar de la specialistii prezenti la targ vor afla idei noi, ce converg catre un concept de frumusete si ingrijire care include si sectoarele complementare, in special medicina estetica, sau mai bine spus elementele introduse in medicina estetica, si toate activitatile abordate in saloanele de infrumusetare, clinici si Spa-uri. In plus, conform traditiei, la Cosmobeauty vor exista oferte promotionale si mari reduceri pentru vizitatori. 
Nu vor lipsi prezentarile la scena, demonstratiile de machiaj si coafura, seminariile, concursurile si intalnirile cu cele mai importante personaje de pe scena de beauty din Romania si din Europa.

Mai multe detalii gasiti aici (click).

In urma cu un an am trecut in fuga pe la targ si m-am intors cu o sacosica de bunatatati. Organizarea mi s-a parut putin proasta, insa odata cu schimbarea locatiei sunt sigura ca se vor vedea imbunatatiri.

In concluzie, anul acesta s-ar putea sa ne intalnim pe holurile Salii Polivalente, asa ca sa fiti cu ochii in 4! Mi-ar face placere sa va cunosc si am cateva surprize pentru voi, surprize pe care vi le voi dezvalui intr-o postare viitoare.

Voi ati auzit de Cosmobeauty? Ati fost pana acum la vreun targ de genul acesta? 

1 comments