Quick idea: Rimmel 60 seconds - Oh boy you're so fine

luni, ianuarie 19, 2015Odata ajunsa la venerabila varsta de 23 de ani am remarcat ca unii pitici, localizati in zona craniana, se aseaza bine de tot si nu pleaca de acolo pana nu le faci pe plac. Si treaba nu tine o zi, doua...oh nu! Bat din picior si bombane luni, daca nu chiar ani intregi!

Si uite asa ajung sa deschid sertarul cu oje unde ma astepta in prezent cam 100 de nuante de mov. De mai mult de jumatate de an nu am folosit nici o alta culoare pe unghii, daca va vine sa credeti. Ba nu, mint, am abuzat si de o oja gri de la Rimmel, care acum s-a cam uscat asa ca chiar nu mai folosesc altceva in afara de mov.

Cu toate acestea oja pe care vi-o voi prezenta in cele ce urmeaza nu este cumparata de mine. Da, ati auzit bine! Eram cu o buna prietena la o plimbare prin Auchan, inainte de ziua mea de nastere. Isi cauta o oja crem, iar eu am reusit sa pun ochii pe 3 (TREI) nuante de mov. Cand am bagat mana dupa portofel, prietena mea s-a oferit sa-mi cumpere una cadou de ziua mea. Si uite asa am ajuns in posesia ojei Rimmel 60 seconds - 622 Oh boy you're so fine.Rimmel se numara printre brandurile mele preferate la capitolul oja si nu m-a dezamagit niciodata in ceea ce priveste consistenta sau culoarea unui produs
. Bine, poate am avut alte asteptari de la colectia Rita Ora, but still...

Oh boy you're so fine este un mov pur, nici prea inchis nici prea deschis, care se evidentiaza prin simplitatea lui. Este opaca dintr-un singur strat generos iar aplicarea este usoara datorita pensulei late pe care o au in general ojele Rimmel. Se usuca repede, dar nu chiar in 60 de secunde.

Am fost oarecum dezamagita de rezistenta ei, sarind pe la colturi dupa numai 2 zile. Recunosc ca nici eu nu am stat cuminte si am trebaluit prin casa, insa am avut oje care m-au tinut lejer si 4 zile in aceleasi conditii. Una dintre acestea ramane sa vi le prezint intr-o postare viitoare.


2 straturi

In concluzie sunt incantata de aceasta oja si de brandul Rimmel. In prezent am cel putin 3 produse de machiaj de la ei pe care le folosesc in mod frecvent. Nu inteleg de ce am asteptat atata timp ca sa cumpar ceva de la Rimmel, insa imi iau revansa. Big time!

Voi aveti oje de la Rimmel? Ce nuante va plac? Daca aveti sugetii de alte oje mov, do tell! 

18 comments