Inspired by: The aftermath

sâmbătă, noiembrie 01, 2014

Astazi este ziua dragului meu coleg de apartament, asa ca-i voi ura pe aceasta cale un "La multi ani" plin de iubire! Sa cresti mare in cont in banca, da?


Cum mi-am petrecut noaptea de Halloween? Ma bucur ca ati intrebat! Am stat cu luminile aprinse-n toata casa, m-am uitat la Vampire Diaries si am baut un ceai cald de tei. Ce puteam cere mai mult? Ah da, sa nu ma trezesc cu invitati nepoftiti in baie. Initial m-am speriat, insa dupa ce am schimbat cateva vorbe m-am imprietenit cu frumusica asta din poza. Am baut un ceai impreuna si ne-am ingrijorat de soarta personajelor la sfarsitul episodului VD.

Lasand gluma la o parte, mi-am dorit foarte mult sa incerc un machiaj de tip skull, insa nu am talent la desen si eram sigura ca va iesi o varza. N-am tras liniile tocmai perfect, insa rezultatul este destul de creepy iar asta este tot ce conteaza. Ceea ce a urmat este istorie! Am consumat cam jumatate dintr-un pachet de dischete si mi-am clatit fata atat cu ulei de migdale cat si cu lotiunea Bioderma. Mi-a luat mai mult timp sa dau jos machiajul decat sa-l fac. 

Nu tin foarte mult la aceasta sarbatoare si ma duc doar la petreceri mici, intre prieteni, dar trebuie sa recunosc ca e foarte, foarte amuzant sa te transformi in felul asta.

Spuneti-mi ce parere aveti despre micul meu "vizitator" si despre Halloween. Chiar sunt curioasa sa aud ce aveti de spus! 

Va pup dulce!

13 comments