Quick idea: Preferatele lunii Septembrie

luni, septembrie 29, 2014


Oh nuuu! Nu-mi vine sa cred ca vine luna Octombrie.

Pe langa faptul ca incep ultimul an de facultate si ma paste multa munca, ma gandesc cu oroare si la examenul pentru carnetul de conducere. Imi vine sa ma bag sub plapuma si sa ma prefac ca nimic nu este real. De fapt, cred ca o sa fac asta chiar acum, brb!

Ok, e cam sufocant acolo, sub plapuma. Revenim la postarea de azi, Preferatele lunii Septembrie. 
Produsele de makeup Nu am foarte multe preferate in materie de cosmetice, din nefericire. Parca nu mai sunt multumita de nimic, vreau sa schimb fondul de ten, creionul pentru sprancene, pudra...Cam tot in afara de gel linerul Lasting Drama de la Maybelline si corectorul CC de la Max Factor.

Produsele de ingrijire corporala
Ce faci cand niciunul dintre deodorantele vechi nu mai fac fata si mirosi ca un aurolac cazut in sant? Exact, cumperi alternative. Dove Original m-a surprins cu mirosul lui placut, atat de placut incat al meu zaboveste in baie ori de cate ori ma "spreiez"eu.

Dar nu mirosul este cel care-l recomanda ci rezistenta lui. Fara exagerare, m-a tinut de la ora 9 dimineata pana la 7 seara, in conditiile in care eu am o transpiratie destul de abundenta.

Produsele de ingrijire facialaToata luna am avut fata curata si hidratata, gratie acestor 2 produse care au intrat in rutina mea de ingrijire undeva pe la inceputul lunii Septembrie. Daca nu erau ele nu cred ca puteam folosi nici corectorul CC de la Max Factor, care nu se impaca deloc cu pielea descuamata.

Masca Andalou cu dovleac si miere dar si lotiunea micelara pentru piele deshidratata de la Bioderma se vor bucura in curand de un review.

Seriale Pregatiti-va pentru avalansa de seriale si YouTuberi!

Cand raman singura volumul de media "consumat" este de-a dreptul incredibil. Am terminat sezonul 2 din Witches of East End in 2 zile si am ajuns la sezonul 3 din New girl in 5. Mi-au placut ambele seriale super mult insa astept sa inceapa The Originals si Vampire Diaries.

Preferatii de pe YouTubeLuna aceasta a fost luna descoperirilor in materie de YouTube.

Desi o urmaream pe Gabriella (velvetgh0st)  de cand lumea si pamantul, habar nu aveam ca are si un canal de vlogs. Mai are rost sa spun ca i-am vazut toate filmuletele?

Aslan, iubitul lui Estee si-a facut un canal de DYI si cooking. Nu o sa spun niciodata nu unui filmulet din lumea essiebutton. I love them!

Am mai descoperit inca 2 canale, unul de beauty si unul de vlogging. Ambele fete sunt super dragute, dar si foarte diferite. Emily are 17 ani si inca este la scoala, Hannah este mamica si makeup artist. Love them both!


Cam atat pentru azi, signing off! :D Am de facut chestionare, din nefericire. Nu uitati sa-mi spuneti care este produsul vostru preferat, poate fur o idee sau 2. 

23 comments