Beauty News: Bioderma Hydrabio H2O

sâmbătă, septembrie 13, 2014

Nu mai este nici un secret faptul ca Bioderma se afla printre brand-urile mele preferate in materie de skincare. Apreciez faptul ca investesc in cercetare, ca nu apeleaza la tehnici de promovare agresive si tin cont de parerile consumatorilor. 

In aceasta toamna Bioderma lanseaza prima lotiune micelara destinata tenului deshidratat, ce indeparteaza machiajul, hidrateaza si retine apa in piele, calmeaza si decongestioneaza tenul. 

"Deshidratarea poate fi o caracteristică temporară a oricărui tip de ten: gras, sensibil sau normal și înseamnă un deficit de apă în piele, cauzat de incapacitatea pielii de a acumula și transporta o cantitate optimă de apă și de o barieră cutanată alterată ce permite pierderea apei. Tenul își pierde luminozitatea, suplețea, elasticitatea și apare senzația de piele care “ține”.

Plecând de la filozofia Bioderma: “Atunci când pielea suferă, ar trebui să îi folosim propria biologie și să o învățăm să trăiască corect, în loc să ne mulțumim doar să o tratăm pe moment”, Laboratoarele Dermatologice Bioderma au creat Hydrabio H2O 250 ml, prima soluție micelară care reînvață pielea să se hidrateze.

Soluția micelară curăță și înlătură machiajul rezistent, hidratează și calmează pielea. Aceasta își recapătă elasticitatea, luminozitatea și prospețimea.

Hydrabio H2O 250 ml nu necesită clătire și asigură o toleranță cutanată și oculară de neegalat.

Preț recomandat în farmacii:  Hydrabio H2O 250 ml  - 49 RON"Sunt foarte curioasa sa vad daca exista cu adevarat o diferenta concreta intre aceasta si varianta normala a lotiunii micelare. Eu am un ten extrem de uscat, care se descuameaza intr-o veselie, deci un astfel de produs mi se potriveste perfect. Ramane sa fac un review despre acest produs.

Voi folositi lotiuni micelare? Daca da, spre ce firme va indreptati (Bioderma, L'oreal, Garnier etc.)?

6 comments