Inspired by: Summertime

luni, august 04, 2014

In jurul orei 7.30 un fum negru a curpins dormitorul. M-am trezit instant, am luat telefonul in mana si am iesit cu pasi repezi din camera, putin buimaca.

Nu mi-am dat seama ca al meu nu mai era in pat, ci in bucatarie dand foc la...o omleta. Da, ati auzit bine! Desi este un bucatar destul de bun, are ce are cu omletele. De fiecare data cand a incercat sa faca una (si sa tot fie vreo 4-5 dati) tot ce a iesit a fost o masa carbonizata, cu o forma neregulata. 

In cele din urma a abandonat planul si a facut o salata, iar eu am asistat, ca sa nu se mai petreaca si alte evenimente pagubitoare. N-am mai reusit sa adorm, asa ca stau cu ochii bulbucati in monitor de ore intregi, prea lenesa sa incep niste chestionare auto, dar prea vioaie sa nu scriu o postare. 

Bineinteles ca fix azi nu am nici o poza facuta si nici lumina pentru a va putea prezenta vreun machiaj, asa ca voi lucra cu ce am. Adica cu polyvore .

[1] - [2] - [3] - [4]

Ma gandesc tot mai des la o escapada la mare. Sper ca in viitorul apropiat sa mergem macar 2-3 zile, sa ne rumenim putintel. 

Costumul acelea de baie este de-a dreptul mortal si cred ca i s-ar potrivi si unei siluete ceva mai plinute, insa va fi un cosmar dpdv al bronzului. Am o rochie cu un sistem similar de barete si nu de putine ori am fost asemuita cu un gratarel. 

In cautarile mele pentru un outfit de plaja am gasit si niste genti dragute, de oras, asa ca m-am gandit sa le impartasesc si pe acestea cu voi.

[1] - [2] - [3] - [4]

Recunosc, am un punct sensibil cand vine vorba de roz pudrat sau nuante de albastru/turcoaz. xD

Sper ca v-a placut mica mea postare. Cu siguranta nu sunt singura care viseaza la genti sau vacanta cand nu are nimic altceva de facut, right? 


7 comments