Review: Primer Max Factor Facefinity

luni, iulie 07, 2014

Parca a venit vara...parca! xD Eu zic sa nu ne bucuram prea tare, ca cine stie ce nor-monstru ne acopera imediat si aduce inapoi mult iubita ploaie. 

Duminica am avut posibilitatea de a face turul parcului IOR, lucru care mi-l propusesem de cateva saptamani bune. Am luat un ghiozdanel cu apa si cateva gustari, asa ca pe la jumatatea circuitului am pus si de un mic picnic. Vremea a fost superba, iar mie parca nu-mi venea sa mai plec de acolo. 

Tot duminica am supus la testul final si primer-ul Max Factor Facefinity. Concluziile le vedeti mai jos. :DPrelungeste rezistenta fondului de ten. Secretul rezistentei fondurilor de ten Max Factor intr-o sticluta!  Secretul acestui produs consta in particulele micro corectoare ce lucreaza pentru a absorbi transpiratia si sebuumul si prelungesc rezistenta fondului de ten. Primer-ul este un must have in trusa de machiaj a oricareia dintre noi pentru a creea o baza perfecta.Recunosc ca nu sunt o experta in ceea ce priveste primerele, cel de la Max Factor fiind al doilea in colectia mea, dupa cel de la elf. 

Creierasul meu asociaza siliconul din aceste produse cu pori sufocati si bombe nucleare cu puroi. Ori pentru o persoana care n-a avut niciodata cosuri, e o adevarata tragedie sa se trezeasca cu unul. 

Din fericire cel de la Max Factor nu mi-a sustinut teoria si l-am folosit de cateva ori fara a ma trezi cu surprize neplacute, insa lista de ingrediente este...indisponibila. Nu pot verifica daca are silicon sau nu din simplul motiv ca nici pe sticla, nici pe site-ul oficial nu este scris ce contine acest primer. O mare bila neagra, mai ales ca este un lucru prevazut de lege ca ingredientele unui produs sa fie la vedere. 

Principalul obiectiv al unui primer este prelungirea rezistentei fondului de ten. Facefinity promite in plus matifiere, avand niste micro corectori pentru surplusul de sebum. 

Cand am aplicat primer-ul, am folosit in jur de 3 pompite (1 ptr fiecare obraz si 1 ptr frunte) si am intins produsul cu degetele. Consistenta sa este lejera, matasoasa si se apropie de cea a unui serum. Mi-a placut foarte mult acest lucru, parca imi faceam un tratament, nu alta. xD 

S-a intins super usor pe ten si nu mi-a lasat "scame" precum cel de la elf. Chiar si fara fondul de ten aplicat, pielea arata foarte bine. Porii erau putin vizibili, partile uscate erau hidratate iar cele uleioase erau mate. Intr-un cuvant, tenul era pregatit pentru urmatoarea etapa.

Nu cred ca mai are rost sa spun cat de misto arata fondul de ten peste primer. S-a intins mai ceva ca untul si nici nu ziceai ca m-am dat cu ceva pe fata, atat de perfecta a fost aplicarea. 

Dar i-a prelungit rezistenta? Eu zic ca da, dar nu foarte mult. Dupa 5 ore eram deja lucioasa, iar rozaceea incepea sa se vada prin stratul de fond de ten, semn ca acesta se cam stersese in locurile respective. Dar trebuie sa luam in considerare ca au fost temperaturi foarte mari, de peste 30 de grade...E greu sa arati bine in astfel de conditii. Cam asa aratam cand am ajuns acasa, dupa catvea ore de plimbare prin caldura de afara. Scuzati fata cam blah, era super soare pe balcon si abia tineam ochii deschisi. xD Cum am zis si mai sus, fondul de ten era sters nitel in jurul narilor si a nasului in general, dar restul tenului era ok. 


Il recomand cu toata caldura si cu siguranta va devenit un partener permanent pentru mine. Nu stiu insa daca-l voi aplica chiar zi de zi dat fiind faptul ca nu prea stiu ce contine si n-as vrea sa-mi dau tenul peste cap. 
Pret: aprox 55 lei
Unde poate fi gasit: la standurile Max Factor, incepand cu luna iunie 2014


Voi ati incercat vreun primer pana acum? V-ar tenta un astfel de produs? 

8 comments