Review: Morrocanoil Light

luni, iunie 23, 2014

M-am pacalit singura de zeci sau sute de ori ca dupa ce-mi tai varfurile, voi inceta sa o mai agresez pe dra coama cu placa si/sau uscatorul. Bineinteles ca nu m-am tinut niciodata de cuvant...cine o face? Din acest motiv tratamentele pentru par ocupa un rol important in rutina de ingrijire. 

Morrocanoil si-a facut aparitia in baia mea undeva prin Decembrie, cand am primit 2 mostre la intalnirea bloggeritelor.  Auzisem multe lucruri bune despre aceasta firma, insa am avut grija sa fiu extra subiectiva si rea atunci cand i-am analizat propietatile. De ce? Pentru ca urasc sa ma atasez de produse high-end si sa dau ultimii banuti din bugetul meu de studenta pe ele. Dar de data asta nu am mai avut scapare, din pacate.

Prima oara am incercat varianta normala, care mi-a imbacsit parul intr-un mare fel. In sinea mea eram fericita, nu trebuia sa dau 150 de lei pe o butelca de ulei, dar si un pic confuza - cum de toata lumea il lauda? 

Dupa ce am donat mostra cu tratamentul original, l-am scos la inaintare pe cel light. Si-aici incepe povestea noastra de dragoste.Moroccanoil® Treatment Light is specifically formulated for the delicate needs of ultra-fine and light-colored (including white) hair. Inspired by the original formula that pioneered the oil-infused hair care category, creating the worldwide buzz on argan oil. A versatile and multitasking product, it is an essential foundation for hairstyling that can be used as a conditioning, styling and finishing tool. It even speeds up drying time and helps restore and revive hair damaged from chemicals found in shampoos, color processes and perms, as well as environmental factors. Infused with antioxidant-rich argan oil, strengthening proteins and shine-boosting vitamins. A completely transformative treatment that leaves the hair healthy, shiny and more manageable.Morrocanoil light este alaturi de mine de cateva luni si observ cu tristete ca in curand va trebui sa ma despart de mica mea mostra. :( 

Parul meu este foarte uscat la varfuri, deoarece am ceva urme de vopsea si il agresez la 2 zile cu placa. Nu este deloc sanatos si nici lucios de la sine. 

Uleiul Morrocanoil light il aplic fie dupa baie, pe parul ud, fie dupa ce imi fac parul cu placa. Lasa parul extrem de matasos si lucios, fara a-l incarca sau ingrasa. 
De asemenea am observat ca firele despicate tind sa para mai "lipite", daca pot sa spun asa. Bineinteles ca acest efect este doar optic, parul degradat putand fi reparat doar cu foarfeca. 

Cu uleiul aplicat dupa placa

Mirosul lui Morrocanoil light este dulceag, insa nu ramane in par si nici nu te sufoca pe parcursul aplicarii lui. Lucru care nu il pot spune despre tratamentul CHI...a zburat dupa nici o luna de stat in baie, pe motiv ca avea un parfum mult prea intepator. 

Imi place faptul ca iti ajunge o cantitate foarte mica de ulei pentru a acoperi tot parul. Mostra are in jur de 10 ml si m-a tinut din iarna pana acum. Imi imaginez ca sticla mare mi-ar ajunge vreo 2 ani. xD

As da banii pe el? Cu siguranta da, daca i-as avea. Serios, daca as avea un buget care sa-mi permita sa strecor uleiul Morrocanoil in cheltuieli, as face-o. Este unul dintre produsele high-end care chiar face diferenta. Mi-a schimbat complet perceptia asupra uleiurilor pentru par si ma intreb cum de am folosit Avon atatia ani si am crezut ca functioneaza. Pret: ~180 lei/100ml
Unde poate fi gasit: online sau in saloanele partenere Top Line

Voi aveti vreun produs scump la care nu puteti renunta? Eu ma simt asa vinovata acum. xD

8 comments