Review: Rimelul The One Volume Blast

joi, mai 15, 2014

Facem o scurta pauza publicitara de la valul de machiaje, cu promisiunea ca-l voi publica luni pe urmatorul. :D L-as fi pus chiar azi, dar am intalnit un rimel care merita un review cat mai repede cu putinta. Si nici nu vreau sa devin plictisitoare. xD

Asadar si prin urmare grecii fac negot pe mare astazi vom vorbi despre rimelul Volume Blast de la Oriflame (gama The One).24X mai mult volum al genelor.Formula intensa si cremoasa in combinatie cu SISTEMUL BOLD BOOST WAX ofera ultra volum.Ficare geana conteaza: periuta care ajunge la fiecare geana, pentru super separare si volum bombastic. 


Sa va spun cum a decurs prima noastra intalnire. Sapam prin cutia plina de produse Oriflame cand am dat peste ambalajul dragut si roz al rimelului Volume Blast. Am analizat situatia: 2 rimeluri deschise in trusa de machiaj si inca vreo 3 care zaceau in sertar, asteptand sa fie folosite. Oare era cazul sa ii rup sigiliul si sa-l bag in circuit? Am intrat repejor pe net, ca sa vad ce tip de pensula are. In general le prefer pe cele mari, cu perii clasici, nu de plastic. Cand am vazut ca Volume Blast este fix pe dos, am decis sa nu il deschid.

A doua zi imi rimelam genele cu unul din cele mai proaste produse incercate de mine la capitolul pensule (o sa va povestesc in curand) si am zis ca nu merita sa-mi mai bat joc de pleoapele mele in halul asta. Am fugit la sertar, l-am scos pe Volume Blast si i-am rupt sigiliul. Dupa ce mi-am rimelat genele ramase dezgolite, mi-a parut rau ca nu i-am dat o sansa din prima. 

Nu mi-a incarcat deloc genele si mi-a dat o tona de volum, desi pensula este foarte mica iar perii destul de rari. Chiar am ramas uimita de rezultat: niste gene bogate, de la primul strat.


Pe parcursul zilei nu am avut parte de fulgisori pe obraz sau manjituri pe pleoapa, insa nu este nici pe departe rezistent. Cred ca este singurul minus pe care-l are. Intensitatea scade treptat pe parcursul a cateva ore, pana te trezesti ca nu mai ai aproape nimic pe gene. 

Am apreciat ca formula este ok de la inceput, nici umeda foarte, nici foarte uscata. Multe rimeluri necesita timp (si aer in tub) pentru a ajunge la adevarata valoare, pe cand altele ma fac sa cred ca le-am cumparat deja vechi.

sursa

Avand in vedere si pretul modic pe care il are (18 lei in campania actuala, 28 lei pret intreg), cu siguranta ii voi ramane prietena. E aproape la fel de bun ca Wonderlash, pe care stiu ca multe fete (inclusiv eu) il adora.Pret: 28 lei (intreg), 18 lei (la oferta)
Unde poate fi gasit: reprezentanti Oriflame


Ce spuneti? Ai trece cu vederea rezistenta unui rimel daca acesta s-ar tine de restul promisiunilor (volum/alungire)? Ati incerca ceva din gama The one?

5 comments