Review: Pensulele Real Techniques (fake)

miercuri, mai 21, 2014

Ola chicas! :D

In urma cu cateva saptamani am realizat un top al produselor cumparate de mine de pe ebay, iar printre acestea se numarau si pensulele Real Techniques, varianta mai putin originala. Am primit mai multe request-uri de a le face un review, asa ca iata-ma!

Tin sa precizez ca nu am nici o pensule Real Techniques "de la mama ei", insa am avut ocazia sa le incerc de cateva ori la o prietena. 

Sursa
Motivul principal pentru care am optat pentru variantele de pe ebay este bugetul limitat de studenta. Aveam nevoie urgenta de niste pensule pentru fata si auzisem ca acestea ar fi destul de bune. 

Pretul este de-a dreptul imbatabil: aprox 2$ pentru o pensula individuala (de fata), sau 13$ pentru un set de 5. Dar calitatea?

Pensulele sunt extraordinar de moi si se apropie de calitatea celor originale. Perii sunt taiati perfect, nu se vede lipici in exces pe nicaieri, iar manerul pare destul de bine fixat.

Ale mele au trecut prin cateva baite si nu si-au pierdut forma, insa la inceput au lasat cateva fire in urma. Acum nu mai am aceasta problema cu ele, se comporta excelent. 
Si totusi nu sunt identice cu Real Techniques. In ciuda diversitatii modelelor disponibile pe ebay, cateva nu au forma niciunei pensule din seturile originale. Ceea ce nu este un lucru ingrozitor, bineinteles, insa vor putea fi folosite in alte scopuri decat cele initiale.

Eu una vi le recomand cu caldura. Sunt niste pensule fenomenal de bune la un pret super mic. Bat la fundul gol multe alte brand-uri cu pretentii. 

Seller-ul de la care le-am achizitionat pe ale mele poate fi gasit aici. Pe langa pensulele pentru fata mai exista si cele pentru ochi, dar nu m-am aventurat inca in acea zona.

Daca nu sunteti inca convinse, va recomand sa cititi review-urile de aici si aici, pentru poze comparative si mai multe detalii.

Ghidurile despre cumparaturile ebay le puteti gasi aici si aici.

Ei, ce spuneti? V-ar tenta aceste pensule? 

5 comments