Quick idea: Balsam pentru...sprancene

duminică, mai 11, 2014

Daca aveti un balsam de buze care zace pe fundul unei genti deoarece a fost inlocuit de altul mai bun, sa stiti ca ii puteti da un nou "loc de munca".De-a lungul timpului am avut multe produse pentru fixarea sprancenelor - unele mi-au placut, altele au ajuns la cosul de gunoi dupa numai cateva utilizari. Fiind putin zgarcita, am decis sa nu-mi mai irosesc banii pe astfel de smacuri si sa apelez la ceva ce detineam deja: un balsam de buze.

Da, ati auzit bine! :D Iau putin din balsamul de buze pe deget, il intind pe toata suprafata sprancenei si apoi o pieptan cu o perie curata. Firele de par stau la locul lor cateva ore bune, dar daca totusi se revolta am intodeauna la mine un balsam cu care pot repara situatia. Simplu, nu?

Aveti grija la balsamurile de buze colorate sau prea grase - nu vor arata prea placut. Si daca nu aveti o "unealta" speciala pentru pieptanarea sprancenelor, puteti apela cu incredere la o perie de la un rimel mai vechi, curatata in prealabil.Sper ca va este de folos acest truc si ca-l veti pune in aplicare. Astept parerile voastre. :D 

3 comments