Inspired by: Plum love

marți, mai 06, 2014

Cred ca saptamana asta va fi plina de machiaje deoarece am o gramada de jucarii noi pe care vreau sa le vad in actiune. Sper ca nu va oripilez cu experimentele mele. xD Dar deh, repetita e mama invataturii si toti trebuie sa pornim de undeva, nu?

Ce vedeti mai jos este rezultatul unui quad cumparat recent de la Flormar, nr 402. Eram in trecere pe la stand, cautand o oja, iar aceste farduri mi-au atras atentia si nu am putut sa plec acasa fara ele. Sunt exact culorile care le folosesc cel mai des - roz si mov! Recunosc ca mi-a iesit cam stramba codita, insa e in mare parte vina eyeliner-ului. Carioca essence isi da ultima suflare si eu nu o mai gasesc pe nicaieri pe cea longstaying. Sper din tot sufletul sa fie din nou o problema de transport, ca daca au retras-o o sa fac foarte urat! Sa ma anuntati daca o vedeti pe undeva, va roooog!

Pe vineri probabil ca va veni un review, daca nu cumva ma razgandesc si pun la treaba fardul crema de la Oriflame, nuanta Golden Brown (il puteti vedea aici). Decizii decizii! 

Astept parerile voastre. Ati purta un astfel de machiaj? Ce as putea face in plus/minus? 

21 comments