Inspired by: Robin Hood

luni, mai 05, 2014

Hello ladies! :k

Cat am fost plecata in mini-vacanta de 1 Mai, un curier mi-a lasat la parinti un colet mare mare de la Oriflame - pachetul de testare The One. Nici nu intrasem bine pe usa ca deja eram cu cutter-ul in mana, sfasiind cutia ca sa ajung la comoara. 

Pentru ca primele produse care mi-au atras atentia au fost fardurile crema The One Colour Impact, astazi se vor bucura de un mini-review si...un look! Imi pare rau ca n-am avut lumina mai buna, sa scot niste poze calitative. :( Am inteles ca vremea se va indrepta in zilele urmatoare asa ca probabil veti vedea inca un machiaj cu aceste farduri crema.
Fardul folosit ca baza se numeste Olive Green si face parte dintr-o gama ce cuprinde alte 7 nuante. In poza de mai jos le mai puteti vedea pe Beige Pearl si Golden BrownFardurile crema sunt extrem de versatile, putand fi folosite atat ca baza cat si singurele. Cele de la The One sunt pigmentate, se aplica omogen si se blenduiesc usor. Ce sa mai, este reteta perfecta pentru o incepatoare, ca mine. 

Avand in vedere ca am pleoapele uleioase, la capitolul rezistenta m-au cam dezamagit. Fara o baza de machiaj sau un fard aplicat pe deasupra s-au strans in pliu dupa numai cateva ore. 

Avand in vedere ca aceasta gama contine 8 nuante, cu siguranta veti gasi ceva pe placul vostru. Culorile sunt deosebite iar finish-ul satinat. 

Golden Brown este culoarea mea preferata insa am de gand sa achizitionez si Intense Plum, pentru smokey-urile mele movulii. 

sursa

Ce spuneti, va tenteaza noile farduri crema The One Colour Impact27 comments