Beauty News: Digital Divas by Avon

joi, mai 08, 2014

In urma cu aproximativ un an, numele micului meu blog aparea pe lista nominalizarilor Digital Divas by Avon, la categoria Best Newcomer Beauty blog. Nu am participat la conferinta pentru ca aveam un examen in ziua respectiva, iar la gala nu m-am dus pentru ca nu am avut suficienta incredere in Makeup your mind. Dar am facut o mare, mare greseala! Makeup your mind a luat locul 3, iar numele i-a fost trecut pe o diploma pe care eu nu am mai vazut-o nici in ziua de azi, din pacate. Dar imi pare mai rau de momentele pierdute decat de bucatica de hartie, sincera sa fiu.

Anul acesta voi recupera fiecare moment pierdut, ca Blogger oficial. Voi participa mai mult ca sigur la prima parte a evenimentului, iar la gala ma voi prezenta doar daca blogul meu este din nou pe liste. Si asta in conditiile in care iar am examen pe 2 si pe 4. xD Fir-ar sa fie cu facultatea asta!

Cel mai probabil voi avea nevoie de ajutorul vostru, pentru a ma vota in caz ca sunt nominalizata. :D Sper ca veti fi alaturi de mine! 


Cel mai asteptat eveniment de comunitatea online de fashion si beauty, Digital Divas, revine pe 3 iunie si va avea loc la Palatul Ghika, Bucuresti. Evenimentul, cu acoperire internationala, organizat de AVON Cosmetics si Evensys va reuni specialisti din industrie si femei pasionate de comunicarea online.

CONFERINTA DIGITAL DIVAS

Digital Divas isi propune si in acest an sa ofere o sursa de inspiratie persoanelor care activeaza in online si sa aduca in prim plan povesti de succes. Cele doua sesiuni de conferinte ale evenimentului vor evidentia modalitatile de crestere a vizibilitatii in online, cum sa ai un continut relevant pentru cititori si cum sa interactionezi eficient cu acestia.
Digital Divas inseamna inspiratie, comunicare, networking, si nu in ultimul rand, tendinte si oportunitati pe care comunitatea online de beauty si fashion trebuie sa le aiba in vedere.

PREMIILE DIGITAL DIVAS
La finalul zilei se va desfasura cea de-a doua editie a galei de premiere  „Digital Divas Awards”, ce ofera recunoastere comunitatii online de beauty si fashion, din Romania.

Inscrierile sunt gratuite, iar fiecare proiect poate fi inscris in competitie pe baza formularului de pe website, pana la data de 15 mai 2014.

Categoriile anuntate anul acesta sunt : Best Women Websites, Best Bloggers for Social Causes, Best Use of Photography in Blogging (Fashion & Beauty blogs), Best Instagram Account, Best Newcomer Fashion Blog, Best Newcomer Beauty Blog, Best Fashion Blog, Best Beauty Blog, The Digital Diva of The Year, Special Projects, People’s Choice Award.

Perioada de jurizare se va desfasura intre 16-26 mai. Categoriile principale vor fi jurizate de specialisti in online, cu exceptia categoriei "People's Choice Awards", ce va fi sustinuta de catre public prin voting online.


Mai multe detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ul dedicat sau puteti solicita anumite informatii la office@evensys.ro.

Pentru a fi la curent cu noutatile despre Digital Divas, urmariti atat site-ul www.digitaldivas.ro, cat si contul dedicat de Twitter (www.twitter.com/digitaldivasro) sau pagina de Facebook (http://www.facebook.com/digitaldivas.ro).0 comments