Castiga un travel kit Bioderma

miercuri, mai 14, 2014

De ceva vreme ma gandesc la un concurs mai deosebit, diferit de cele la care trebuie sa lasi un comentariu sau sa dai like la nu stiu cate pagini. Iata ca a venit momentul ca ideea mea sa prinda contur!

Imi place sa calatoresc, insa cand ajung sa-mi fac bagajele parca tot entuziasmul meu dispare. Este o adevarata corvoada sa muti samponul, cleanserul sau demachiantul in recipiente mai micute. Trebuie sa pastrezi sticle de la alte produse, sa le speli de fiecare data si sa ai grija sa nu versi prea mult pe langa. De aceea am apreciat Travel Kit-ul de la Bioderma, despre care am vorbit aici.

Astazi va dau sansa sa castigati si voi unul, pentru a calatori cu drag si spor.


Ce trebuie sa faceti?

Realizati o fotografie intr-un loc care va place din orasul vostru, pentru a ne tenta sa-l vizitam. Nu conteaza daca o faceti cu telefonul, aparatul sau tableta deoarece nu voi juriza calitatea acesteia. Puteti sa va duceti intr-un parc, intr-o cafenea, oriunde! :D

In poza trebuie sa se regaseasca (si sa fie vizibila) o hartiuta pe care sa scrie "Makeup your mind" si "Bioderma". Puteti sa-mi trimiteti 2 poze, una cu hartiuta si una fara, pentru a surprinde frumusetea locului fara "obstacole". NU ACCEPT POZE MODIFICATE! Puteti face colaje, puteti aplica filtre, dar daca puneti hartiuta pe o poza facuta acu X zile, din cu totul alte motive, va descalific. 1 inscriere/persoana. 

Nu uitati sa dati like paginii Makeup your mind pentru a va vedea pozele publicate si share pentru a gasi cat mai multe locuri frumoase! :D 

Inscrierile le astept pe adresa makeupyourmindblog@yahoo.com . Veti atasa poza/pozele si mi-i veti lasa numele de FB si link-ul catre share. Nu uitati sa-mi spuneti unde este locul surprins, pentru a putea veni sa va vizitam! 

Concursul se va termina pe 4 iunie, iar castigatoarea va fi aleasa prin random.org. 

Succes!

16 comments