Beauty news: Elmiplant SUN

marți, mai 20, 2014

Avand in vedere ca temperaturile cresc simtitor iar noi incepem sa ne descoperim pielea incet-incet, este timpul sa ne gandim si la efectele negative pe care ni le poate provoca soarele. 

Am pielea alba si sensibila, fapt care ma face candidatul perfect pentru diverse boli de piele cauzate de expunerea la soare. Ca sa nu mai zic ca daca nu ma protejez, ajung sa arat ca un rac. Si nu unu dragut, va asigur. 


Dar imi place pielea aramie de mor! Par mai slaba, ma simt mai sexy...Stiti cum e, intodeauna e mai bun ceva ce nu ai. xD

In ultimii ani am reusit sa am grija de pielea mea si sa ma si bronzez in acelasi timp, gratie produselor elmiplant care mi-au fost alaturi pe tot parcursul verii. Puteti citi un review al uleiului ptr bronzare accelerata cu SPF 10 aici.

In urma cu 2 ani
Anul acesta elmiplant si-a extins gama de produse, lucru care ma face extrem de fericita. Am ochit deja lotiunea in cea mai recenta oferta de la dm, insa din nefericire cand am ajuns in magazin nu am mai gasit-o la raft. Dar nu-i bai, dau eu de ea in curand! 

elmiplant întâmpină vara aducând în prim-plan gama SUN. Produsele destinate utilizării la plajăprotejează pielea împotriva efectelor dăunătoare ale soarelui, în timp ce fiecare aplicare este unrăsfăţ: texturile uşoare, nelipicioase şi non-grase lasă pielea fină, hidratată, protejată. Formulele pebază  de  extracte  naturale,  100%  organice  şi  fără  parabeni,  asigură  o  îngrijire  delicată,prietenoasă cu pielea.  Noi produse, testate dermatologic şi ale căror formule au fost îndelung studiate în laboratoarele decercetare din România, se alătură marii familii elmiplant SUN. Ambalajele produselor existente aufost regândite, iar parfumul gamei este mai fresh, pentru un plus de prospeţime.

NOILE Loţiuni Tan Protect SPPF 20/SPF 30
Datorită complexului Tan Boost,cele două produse asigură o bronzare treptată şi  naturală.  Îmbogăţite  cu  unt de shea 100%organic,  un  excelent  ingredient  emolient,  noile  loţiunihidratează,  catifelează  şi  protejează  pielea  natural  împotrivarazelor ultraviolete.  Complexul TAN-BOOST,  bazat pecombinaţia unor activi naturali, accelerează procesul naturalde bronzare şi prelungeşte durata acestuia, oferind pielii unaspect sănătos. 
NOUL Omega Protect Spray Oil SPF30
 Are la bază o formulă datorităcăreia produsul este rapid absorbit în piele, fixând bronzul şi oferind o străluciresatinată.  Noul  produs  este  îmbogăţit  cu  ulei  de  macadamia  100%organic, ce ajută pielea să rămână suplă şi previne îmbătrânirea acesteia. Complexul  Omega este  bogat  în  acizi  graşi  care  hidratează  eficient  şimenţin bariera de protecţie naturală a pielii. Fără parabeni, testat dermatologic.


Toate cele 3 produse au un pret recomandat de aprox 24 lei, deci nu va vor rupe buzunarul. Eu una sunt convinsa ca voi avea din nou produsele elmiplant alaturi pe perioada verii.

Ce spuneti, va tenteaza ceva?

7 comments