Shopping bag: Ultima comanda Iherb

luni, aprilie 21, 2014

Am o vaga banuiala ca undeva la intrarea in tara niste pitici fura coletele, arunca continutul si-si fac casa din cutia de carton. Altfel nu pot sa-mi explic de ce comenzile mele Iherb apar din ce in ce mai rar la posta de care apartin. 

Sa nu credeti ca acest a fost cu noroc, nici pomeneala! Draga de Adina (click) m-a ajutat sa-mi fac damblaua pe site, redirectionand coletul catre mine. Multumeeeesc! :k

Haideti sa va arat ce mi-am luat. 


Tadaaa! Aici aveti principalii inculpati pentru comanda de astazi. 

Am fost super bolnava si anemica in ultimile saptamani, asa ca am devorat ultimul borcan de calciu, magneziu si zinc. Din acest motiv mi-am luat unul nou nout. :D

In urma cu ceva timp am vazut la o tipa din america un tub cu ceara din zahar ce putea fi incalzita la microunde. Mi-a placut foarte mult ideea si am cautat respectivul produs pe amazon, insa pretul era foarte piperat si nu aveam garantia ca-mi va placea. Dupa un tur al magazinelor romanesti, am abandonat gandul, negasind ceea ce imi doream. Adina m-a luat prin surprindere cu un review la Moom, un kit de ceara din zahar ce se gaseste pe iherb la aprox 4$ si pur si simplu n-am mai rezistat tentatiei. 


Kit-ul pentru sprancene de la elf zacea de ceva timp in wishlist, insa niciodata nu am gasit un motiv suficient de bun pentru a-l comanda. Cand mi s-a terminat fardul preferat pentru definirea sprancenelor am decis ca este momentul. And here it is! 


Ca freebie mi-am ales sosetele hidratante, caci am niste calcaie GROAZNICE. Noroc ca nu-i inca vreme de sandale, ca altfel era jale. 


And that's it. A fost o comanda micuta, cu lucrurile esentiale. Stati insa pe receptie, urmeaza alte haul-uri interesante. :D

Daca vrei sa dati prima voastra comanda iherb puteti folosi codul QIV745. Veti avea o reducere de 10% la o comanda de minim 40$, sau de 5% daca este mai mica de 40$. 


Lively little zebra for any style you like:
www.romwe.com/romwe-sexy-little-zebra-leggings-p-83911.html
My lovely fans, inner coupon for you: 10%offleggings 
Save another 10% for the leggings on 24th April.


12 comments