O casuta noua pentru Makeup your mind

sâmbătă, aprilie 26, 2014

Stiu prea bine ca nu am cel mai popular sau cel mai bine realizat blog, insa il iubesc enorm si nu-mi mai imaginez viata fara el. Am inceput sa scriu la 16 ani, cand eram o adolescenta timida, cu foarte putine cunostinte in materie de cosmetice. Nu am fost foarte constanta, am luat pauze cand am dat bacalaureatul, admiterea la facultate sau cand am avut probleme de sanatate. Si totusi voi ati fost alaturi de mine, mi-ati lasat comentarii frumoase si m-ati impulsionat sa merg mai departe.

Acum am 22 de ani, sunt mult mai increzatoare si-mi dau seama ce rol important a jucat Makeup your mind in dezvoltarea mea. Din acest motiv m-am gandit sa-i ofer o casuta noua, sa-mi insusesc numele sub care am scris 5 ani. :D

De astazi pot fi gasita pe www.makeupyourmind.ro, coltisorul meu de suflet. Sper ca acesta sa fie inceputul unor proiecte frumoase si a unei prezente constante din partea mea. Dar oricum va continua drumul de aici, era un lucru care simteam ca trebuie sa-l fac.

Mi-au luat aproximativ 6 ore ca sa modific tema si sa inteleg cum se fac setarile. Aproape ca mi-am prajit ochii la foc mic. xD Rezultatul e unul reusit, zic eu. E ceva mai matur, putin schimbat, dar tot Makeup your mind. Ca doar nu dam vrabia din mana pe cioara de pe gard, nu?

Love you! :kPS: Va rog sa ma anuntati daca ceva nu functioneaza, ok? Si spuneti-mi parerea voastra! :D

16 comments