Inspired by: Lilac petal

luni, aprilie 28, 2014

In general nu sunt o fana a zilei de luni, insa saptamana aceasta se anunta a fi destul de palpitanta. Si nu, nu ma refer la examenul de marti pentru care nu am invatat mai deloc...desi sigur va fi foarte palpitan cand voi vedea ca n-am cu ce sa umplu foaia. xD Bad Anca!

Miercuri imi voi lua zborul catre melagurile natale ale prietenului meu, lucru pe care nu l-am mai facut de la Craciun. Abia astept sa evadez din Bucurestiul asta mohorat. Si nu va faceti griji, am pregatit postari pentru miercuri si vineri, ca sa nu-mi simtiti lipsa prea mult. :P

Astazi vreau sa va arat o oja frumoasa, frumoasa, frumoasa! Se numeste OPI Don't bossa nova me around si este un fel de nude liliachiu. 

sursa


Scuzati cuticulele si mainile uscate. Am spalat o gramada de chestii la mana. :(

Am avut ceva similar de la China Glaze in urma cu cativa ani, insa dupa ce s-a uscat nu am reusit sa-i mai gasesc un dupe. Este o culoare cu adevarat deosebita, abia ma abtin sa nu ma holbez la unghii. 

Rezistenta este foarte buna, mi-am facut manichiura joi dupa-masa si azi, luni, este doar putin ciobita la degetul mare. Probabil pe niste unghiute mai mici tine si mai mult. 

Ce spuneti? Da sau nu pentru OPI Don't bossa nova me around


3 comments